شیرینی قبرسی
موادلازم:
3 عدد تخم مرغ
یک چهارم پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایع
1 پیمانه آرد سوخاری (خونگی و بدون ادویه)
1 پیمانه پودرنارگیل
2 ق چ بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
نصف پیمانه گردو آسیاب شده
برای شربت:
2 پیمانه شکر
دو نیم پیمانه آب
برای کرم:
1 لیتر شیر
1 پیمانه آرد
نصف پیمانه شکر
1 ق چ وانیل
1 ق غ کره
طرزتهیه:
اول شربت رو آماده میکنیم و کنار میذاریم تا سرد بشه
تخم مرغ و شکر رو خوب میزنیم
بعد روغن مایع رو میریزم و بعد از کمی هم زدن بقیه ی مواد رو اضافه و مخلوط میکنیم
مایه ی کیک رو داخل ظرف پیرکس چرب شده میریزیم و داخل فر 160 درجه ی گرم میگذاریم بپزه، حدود 25-30 دقیقه از فر که خارج کردیم شربت سرد رو بهش اضافه میکنیم و کنار میگذاریم
در ظرفی دیگر جز کره و وانیل همه ی مواد رو روی حرارت ملایم هم میزنیم و میپزیم، (از روی حرارت که خواستین بردارین کره و وانیل رو اضافه کنید)
کرم آماده رو روی کیک میریزیم و روی کرم پودر نارگیل رو پخش میکنیم و حدود 3-4 ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد برش میزنیم و تزیین میکنیم
سهیلا: ارد سوخا ی رو با نون باگت درست کردم خشک کردم و اسیابش کردم و از الک ردش کردم. بعد شکر برا شیره که دو پیمانه گفته بود رو یک و نیم پیمانه ریختم. ابش رو هم یه مقدار کم کردم. گردو رو هم که تو دستور پودر گفته بود من خورد شده ریختم
بعد از پختن کیک با چنگال همه جای کیک رو سوراخ کردم تا شیره حسابی جذب کیک بشه.
هنر خانم قاصدک
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
شیرینی قبرسی