کوکی مغزدار
مواد لازم
پودر کاکائو ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۳ چهارم پیمانه
وانیل ۱ ق چ
کره هم دمای محیط ۱۳۰ گرم
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
برای مغز کوکی:
پودر نارگیل ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ ق غ
شکر ۲ ق غ
طرز تهیه:
ارد و بیکینگ پودر رو ۲ بار الک میکنیم.
کره هم دمای محیط که نرم شده رو با تخم مرغ و خاک قند و وانیل و پودر کاکائو ۴-۵ دقیقه با همزن میزنیم تا کره و تخم مرغ هوا بخورن و سبک بشن،بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و اول با لیسک و در اخر که خمیر سفتتر شد با انگشت اروم چنگ میزنیم.دیگه خودتون میدونید که شیرینی های خشک کره ای نباید زیاد هم یا ورز داده بشن.ممکنه خمیر شما ۱-۲ قاشق بیشتر یا کمتر از ۲ پیمانه ارد مصرف کنه تا مثل عکس شماره ۳ بشه.خمیر باید در حین اینکه خیلی نرم باشه به دست هم نچسبه.برای همین میگم ارد رو کم کم اضافه کنید.خمیر که آماده شد در ظرف رو میذاریم و ۲۰ دقیقه میذاریم استراحت کنه.تو این فاصله توپ های نارگیلی رو اماده میکنیم و فر رو روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
برای توپ های نارگیلی پودر نارگیل و سفیده تخم مرغ و شیر و شکر رو با هم با قاشق مخلوط میکنیم و توپ های کوچیک و یک اندازه رو اماده میکنیم تا استراحت خمیر تموم بشه.بعد از بیست دقیقه قسمتی از خمیر برمیداریم و یک توپ کوچولو درست میکنیم و مثل مراحل عکس ۷ توپ خمیری رو گود میکنیم و وسطش توپهای نارگیلی رو میذاریم و سرش رو میبندیم و دوباره کف دست میچرخونیمش تا یکدست بشه.همینطور کل خمیر رو اماده میکنیم و روی سینی فر میچینیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه یا تا وقتیکه روی کوکی ها ترک های ریزی برداره میذاریم بپزه.میتونید وقتی کوکی رو گذاشتید توی سینی
با کف دست یکم پهنش کنید.
بعد از اینکه پخت میذاریم روی توری تا خنک بشه.روی آن را با شکلات ذوب شده تزیین کنید
نوش جان شیرین کام باشید
@cook_10320