آموزش طرز تهیه پیراشکی سوسیس

1388
0
 
آموزش طرز
 
تهیه پیراشکی سوسیس
 

آموزش طرز تهیه پیراشکی سوسیس

 

پیراشکی سوسیس

 


پودر خمیر ترش نصف قاشق غذاخوری

آب گرم 4/1 پیمانه

آرد سفید 3.5 پیمانه

شیر 1 پیمانه

کره 4/1 پیمانه

نمک 1 قاشق چای خوری

سوسیس 400 گرم

قارچ 6 عدد

فلفل دلمه ای خرد شده 2 قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن


برای تهیه پیراشکی در ابتدا پودر خمیر ترش را در آب گرم بریزید و سپس به آن 1 قاشق غذا خوری آرد و 1 قاشق چای خوری نمک اضافه نمایید سپس شیر و کره را با مواد بالا مخلوط نمایید آرد را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر به دستان شما نچسبد روی خمیر پارچه ی نم داری بکشید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند سوسیس های خرد شده و قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای را در روغن سرخ کنید .از خمیر به اندازه ی یک نارنگی کوچک بر دارید و با وردنه آن را صاف نمایید و از مواد آماده شده به اندازه ی 1.5 قاشق غذا خوری در داخل آن قرار دهید چهار گوشه ی خمیر را روی هم بگذارید تا پیراشکی به صورت یک بقچه درآید آن گاه پیراشکی ها را در روغن سرخ نمایید.

 


خمیر پیراشکی فوق العاده خودم پز


خمیر پیراشکی نوع دوم


در ابتدا یک قاشق خمیرمایه رو با با دو قاشق آب ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بذاریدش کنار.

در مرحله دوم در کاسه ای یک پیمانه ماست رو با دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر مخلوط کنید .

در ظرفی دیگر به دو عدد تخم مرغ , یک قاشق سوپخوری شکر و 3 قاشق سوپخوری روغن مایع اضافه کنید و با هم زن فقط در حد مخلوط شدن بزنیدش.در این لحظه مخلوط ماست و سپس خمیرمایه را به ظرف حاوی تخم مرغ اضافه کنید. در مرحله آخر 3 الی 4 پیمانه آرد رو با یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به مایه اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر لطیفی بدست بیاید.

خمیر را بمدت دو ساعت در دمای اتاق استراحت میدهیم تا مانند شکل فوق حجمش دو برابر شود.

سپس خمیر خود را بشکل های دلخواه شکل میدهیم.

 

هنر خانم منا

 


 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

پیراشکی سوسیس

خمیر پیراشکی


ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود