اشترودل گوشت
مواد لازم
پودر خمیرترش 1 ق چ
شکر 1 ق چ
آب یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شیرگرم 1 پیمانه گرمیش مقداری باشه که دستو نسوزونه
روغن مایع یک دوم پیمانه
آرد 4 پیمانه یا بیشتر
نمک یک دوم ق چ
پودر خمیر ترش و شکر و آب را داخل ظرف مخلوط میکنیم در ظرف را میزاریم تا پودر خمیر ترش عمل کند بعد داخل ظرف دیگه تخم مرع شیر گرم روغن مایع را به ترتیب میریزیم و با هم مخلوط میکنیم، بعد خمیر ترش عمل اومده رو به مواد اضافه میکنیم بعد نمک و آرد الک شده را اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد. بعد خوب ورز میدیم، یک ساعت روش رو میپوشونیم تا حجم آن دو برابر شود، بعد پهن میکنم و داخلش مواد گوشتی رو و روی مواد گوشتی پنیر پیتزا میریزیم و مانند تصویر میپیچیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و چرب میکنیم و خمیرها ی آماده رو داخلش میچینیم و کمی استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ و زعفران میزنیم وکنجد میپاشیم، داخل فر180 درجه میپزیم
هنر آقای ابوالفضل
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
اشترودل گوشت