آموزش طرز
تهیه ترشی بلال
ترشی بلال
طرز تهیه
بلال سه عدد
سرکه سیب
شکر دو قاشق غ
فلفل تند سه عدد
نمک دو قاشق غ
اول سه عدد بلاال ذرت مکزیکی و نرم و شیری رو ده دقیقه پختم بعد طبق عکس برش دادم گذاشتم آبش که خشک شد چیدم تو شیشه لابه لا هم شکر و نمک و فلفل روش هم قشنگ سرکه ریختم خوشمزه س اما بیشتر جنبه تزئینی داره چون خوردنش یکم سخته،هفت هشت روزه هم آماده میشه نوش جان
هنر خانم نیلوفر
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
ترشی بلال