آموزش طرز تهیه کیک اسفناج

1412
0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک اسفناج
 

آموزش طرز تهیه کیک اسفناج

 

کیک اسفناج

 

آرد 2 پيمانه

شکر 1 پيمانه

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع دو سوم پيمانه

ماست نصف پيمانه

بگینک پودر 1 ق غ

وانیل مقداری

پودر هل 1 ق چ

اسفناج خام پوره شده 1پيمانه پر

 

يك كيلو اسفناج خریده بودم که پاک کردم و فقط برگها رو جدا کرده و شسته و خرد کردم بعد با روغن مایع داخل غذاساز ریختم تا کامل پوره بشه. تخم مرغ و شکر و وانیل و هل و ماست رو با دور تند همزن خوب مخلوط کردم بعد مخلوط پوره اسفناج و روغن رو اضافه نموده و دوباره هم زدم ودر آخر آرد و بگینک پودر رو که سه بار الک کرده بودم کم کم به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کردم و مواد رو در قالب چرب شده ریختم و در فر از قبل گرم شده مدت نیم ساعت با۱۷۵ درجه سانتیگراد پختم.شما با خلال دندون چك كنيد حتما! فرها فرق داره.

خیلی خوشمزه شده بود و اصلا طعم و بوی اسفناج نمی داد و به خاطر رنگ قشنگش کیک متفاوتی است مخصوصا براي بچه هايي كه اسفناج نميخورن عاليه

وسط كيك هم يه لإيه كرم پاتيسير زدم

طعم متفاوتي داره حتما امتحان كنيد


كرم پاتيسير:

 

شير يك ليوان

زرده تخم مرغ يك عدد با چنگال ميزنيم روان بشه

شكر نصف ليوان

آرد ذرت ٢ قاشق غذاخوري

نشاسته ذرت ١ قاشق چايخوري

(بجاي آرد ذرت، آرد گندم ميتونيد بزنيد)

وانيل كمي

كره٣٠ گرم

رنده پوست ليمو ترش ١ قاشق چايخوري

 

همه رو باهم قاطي ميكنيم توي قابلمه روي شعله گاز اونقدر هم ميزنيم تا غلظتش بيشتر از فرني بشه

بعد از خنك شدن استفاده ميكنيم!

پيشنهاد ميكنم كيك رو بعد درست كردن چند ساعتي توي يخچال بذاريد بعد نوش جان كنيد

اگه طعم اسفناج رو دوست ندارين ،اين كيك رو حتما با كرم پاتيسير ميل كنين تا طعم اسفناج نده

نوش جان

 

 هنر خانم قاصدک

 



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک اسفناج


ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود