سوسیس مرغ بودن بلان
مواد اولیه:
نان تست ۳ عدد
شیر۴ قاشق غذاخوری
سینه مرغ 1عدد
سفیده تخم مرغ 3عدد
خامه 150گرم
نمک و فلفل قرمز و سیاه آویشن پودر سیر به میزان لازم
طرز تهيه:
نون تست رو با شیر کاملا سرد خیس میکنيم
سینه مرغ بدون استخون و چربی رو با سفیده تخم مرغ و نون تست خیس خورده رو با هم میکس میکنیم
خامه سفت شده رو اضافه میکنیم
ادویه نمک قلقل قرمز و سیاه اویشن پودر سیر و هر ادویه ای که دوست دارید رو بهش اضافه میکنید
و همه رو با هم میکس میکنيد
یه خمیر کاملا صاف و یه دست به دست میاد
میریزيم تو کیسه فریزر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم
سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد رو روی سلفون بریزيد
سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که اب توش نره
بعد از آن با نخ به این صورت در اورید
سوسیس هارو درون قابلمه بریزيد و اب معمولی تو قابلمه بریزيد تا جایی که روی سوسیس ها رو بپوشاند
یه کاغذ روغنی بردارید وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها باالا اب نیایند
شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت ۶ تا ۲۰ دقیقه تا سویس ها بپزند
و بعد انها رو از اب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون ها رو جدا کنید
حالا شما یک سوسیس سالم و خوشمزه دارید.
رسپی از شف طیبه
رسپی از شف طیبه
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
سوسیس خانگی