آموزش طرز تهیه سوفله ماکارانی (ماکارونی)

1303
0
 
آموزش طرز
 
تهیه سوفله ماکارانی (ماکارونی)
 

آموزش طرز تهیه سوفله ماکارانی (ماکارونی)

 

سوفله ماکارانی (ماکارونی)


ماکاروني شکل‌دار 400 گرم

سوسيس ساده و سوسيس کوکتل هر کدام 150 گرم

ژامبون گوشت و قارچ هر کدام 100 گرم

فلفل دلمه‌اي و پيازهر کدام يک عدد

نمک و فلفل و پنير پيتزا و روغن به ميزان لازم

سس سفيد (بشامل) يک پيمانه

 

طرز تهيه:

 

ماکارونيها را در مقداري آب در حال جوش که حاوي مقدار کمي نمک و روغن است طبق دستور پشت بسته آن پخته و آبکش ميکنيم. کمي روغن در تابه ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم و پياز خرد شده را به آن افزوده و تفت ميدهيم تا فقط نرم شود. قارچ و فلفل دلمهاي را خرد کرده و به پياز اضافه ميکنيم و آنقدر تفت ميدهيم تا آب قارچ کشيده شود. سوسيسها و ژامبون را نيز خرد کرده و به قارچ افزوده و کمي تفت ميدهيم. نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش ميکنيم. ظرف خصوص فر را چرب نموده يک لايه ماکاروني ريخته و روي آن مايه سوسيس را ميريزيم و روي آن پنير پيتزا ميپاشيم. يک لايه ديگر را هم به همين ترتيب ادامه ميدهيم و در انتها روي آن را با سس سفيد پوشانده و 20 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه ميگذاريم تا روي آن طلايي شود.

خانم امينه عليزاده مجله67 صفحه 87

 

هنر خانم منا

 


 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

سوفله ماکارانی


ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود