سوفله ماکارانی (ماکارونی)
ماکاروني شکلدار 400 گرم
سوسيس ساده و سوسيس کوکتل هر کدام 150 گرم
ژامبون گوشت و قارچ هر کدام 100 گرم
فلفل دلمهاي و پيازهر کدام يک عدد
نمک و فلفل و پنير پيتزا و روغن به ميزان لازم
سس سفيد (بشامل) يک پيمانه
طرز تهيه:
ماکارونيها را در مقداري آب در حال جوش که حاوي مقدار کمي نمک و روغن است طبق دستور پشت بسته آن پخته و آبکش ميکنيم. کمي روغن در تابه ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم و پياز خرد شده را به آن افزوده و تفت ميدهيم تا فقط نرم شود. قارچ و فلفل دلمهاي را خرد کرده و به پياز اضافه ميکنيم و آنقدر تفت ميدهيم تا آب قارچ کشيده شود. سوسيسها و ژامبون را نيز خرد کرده و به قارچ افزوده و کمي تفت ميدهيم. نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش ميکنيم. ظرف خصوص فر را چرب نموده يک لايه ماکاروني ريخته و روي آن مايه سوسيس را ميريزيم و روي آن پنير پيتزا ميپاشيم. يک لايه ديگر را هم به همين ترتيب ادامه ميدهيم و در انتها روي آن را با سس سفيد پوشانده و 20 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه ميگذاريم تا روي آن طلايي شود.
خانم امينه عليزاده مجله67 صفحه 87
هنر خانم منا
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
سوفله ماکارانی