آموزش طرز تهیه چیزکیک گل محمدی

1284
0
 
آموزش طرز
 
تهیه چیزکیک گل محمدی
 

آموزش طرز تهیه چیزکیک گل محمدی

 

چیزکیک گل محمدی

 

موادلازم:


شير یک و نیم لیوان

شكر ۵ ق.غ

پودر ژلاتين ١ ق.غ

پودر نشاسته ذرت ١ ق.غ سرخالی

خامه فرم گرفته نصف (½)پيمانه

پنير خامه ای ٢ ق.غ

رنگ خوراكي قرمز بسيار اَندک

گل محمدی بميزان لازم

گلاب ١ ق.چ


طرزتهیه:


برای پايه اين چيز كيک هرچیز که دوست داشتيد میتونید استفاده كنيد مثل بيسکویيت، كيك .....(مثلأ از ٣ لايه نان رولت که بينش را خامه و موز زده اید استفاده كنید وبعد بگذاريد داخل يخچال و بقيه مراحل را انجام بديد).....

برای پایه بیسکوییتی نیازهست به:

پودربیسکوییت گندمی پتی بور ۴۰۰گرم

کره ذوب شده خنک ۱۰۰ گرم

طرزتهیه با پایه بیسکوییت:

بیسکوییت را کامل پودرکنید. کره را به روش بن ماری ذوب کرده اجازه بدید تا ولرم بشه نه سرد. کره را کم کم به پودر بیسکوییت افزوده و بصورت خرده نان درآورید. اگه قالب کمربندی دارید بازکرده یه پلاستیک را باز کرده درکف و دیواره و مقداری بیرون از قالب را بپوشانید بعد بارامی کمربند رابسته پلاستیک را با دست صاف کنید. خمیربیسکوییتی را در کف مقداری از دیواره ریخته و با پشت قاشق کامل صاف وحسابی فشرده کنید (این مرحله فشرده کردن خمیر بیسکوییت خیلی مهمه تا بعد که دسر را برش میزنید پایه بیسکوییتی خرد و پودر نشه). قالب را بمدت ۱ تا۲ ساعت در یخچال برای بسته شدن بذارید و باقی مراحل چیزکیک.........

شير و شكر و نشاسته ذرت را روی حرارت ميزاريم تا حالت فرنی شُل بگيره، از روی حرارت برداشته ژلاتين بن ماری شده با ٢ قاشق آب رابه آن اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا خنک بشه،

خامه فرم گرفته و پنير را با دور كند همزن، همزده تا فقط مخلوط شوند + گلاب را به مخلوط شير اضافه ميكنيم و آرام هم ميزنيم تا يكدست شوند. كمی رنگ قرمز در حدی كه يک رنگ صورتی ملايم به ما بدهد+ خيلي كم از گل محمدی .....

حالا مايه راميريزيم روی كيك و ميگذاريم درون يخچال تا ببنده

برای روی آن، اول با گل محمدی تزئين كردم و كم كم ژله آلوئه وراء راريختم، دوباره گذاشتم داخل يخچال تا كامل سفت بشه.

 

هنر خانم مرضیه

 


 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود