فیلم آموزش طرز تهیه رولت مرغ با ژامبون و پنیر Chicken Cordon Bleu

2003
0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه رولت مرغ با ژامبون و پنیر Chicken Cordon Bleu
 
DFV 158
 

فیلم آموزش طرز تهیه رولت مرغ با ژامبون و پنیر Chicken Cordon Bleu

 

ترجمه فیلم 

 

 

مواد لازم

سینه مرغ – ژامبون یا گوشت ران – پنیر سوئیسی

ابتدا سینه مرغ را به به دو قسمت بریده و یکی از سینه های مرغ را بین پلاستیک قرار داده و به آرامی آنرا می کوبیم سپس به آن نمک و فلفل اضافه نمائید. دوباره یک پلاستیک قرار داده و سینه مرغ را روی آن قرار دهید و به آن ژامبون یا گوشت ران و پنیر را قرار دهید. پلاستیک را محکم مطابق فیلم دور آن بپیچانید و آنرا در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

کمی آرد و تخم مرغ را برای پوشش روی لازم داریم. آرد سوخاری و فلفل را نیز با هم مخلوط کنید.

حال مانند فیلم از خلال برای ثابت ماندن شکل رولت استفاده کنید حال آنرا ابتدا در آرد غلطانده و اضافی آنرا گرفته سپس با تخم مرغ در نهایت با آرد سوخاری و فلفل پوشش دهید. حال تمام جهات رولت را در تابه سرخ کنید. سپس آنرا در فر قرار داده تا پخته شود دمای فر 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

تا جوجه پخته می شود سس آنرا تهیه کنید. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و در تابه حدود 5 دقیقه پیاز را سرخ کرده و بعد نوبت سیر است حدود 2 دقیقه برای آن کافی است. بعد کمی آرد که حدود 2 تا 3 دقیقه بس است. بعد عصاره مرغ سپس ماء الشعیر و هم زده تا جوش آید (احتمالا حجم آن نصف شود) سپس به آن خامه اضافه کنید و بگذارید جوش آید و حدود یک تا دو دقیقه در این حالت باشد. سپس به آن جعفری تازه اضافه کرده و هم زده بعد نمک و فلفل اضافه و خوب مخلوط کنید.

وقتی رولت مرغ پخته شد آنرا مطابق فیلم بریده و تزئین کنید.


 

دانلود
 


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, رولت, مرغ ,با, ژامبون, پنیر, Chicken Cordon Bleu, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 

ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود