ترجمه فیلم
مواد لازم
سینه مرغ – ژامبون یا گوشت ران – پنیر سوئیسی
ابتدا سینه مرغ را به به دو قسمت بریده و یکی از سینه های مرغ را بین پلاستیک قرار داده و به آرامی آنرا می کوبیم سپس به آن نمک و فلفل اضافه نمائید. دوباره یک پلاستیک قرار داده و سینه مرغ را روی آن قرار دهید و به آن ژامبون یا گوشت ران و پنیر را قرار دهید. پلاستیک را محکم مطابق فیلم دور آن بپیچانید و آنرا در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
کمی آرد و تخم مرغ را برای پوشش روی لازم داریم. آرد سوخاری و فلفل را نیز با هم مخلوط کنید.
حال مانند فیلم از خلال برای ثابت ماندن شکل رولت استفاده کنید حال آنرا ابتدا در آرد غلطانده و اضافی آنرا گرفته سپس با تخم مرغ در نهایت با آرد سوخاری و فلفل پوشش دهید. حال تمام جهات رولت را در تابه سرخ کنید. سپس آنرا در فر قرار داده تا پخته شود دمای فر 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
تا جوجه پخته می شود سس آنرا تهیه کنید. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و در تابه حدود 5 دقیقه پیاز را سرخ کرده و بعد نوبت سیر است حدود 2 دقیقه برای آن کافی است. بعد کمی آرد که حدود 2 تا 3 دقیقه بس است. بعد عصاره مرغ سپس ماء الشعیر و هم زده تا جوش آید (احتمالا حجم آن نصف شود) سپس به آن خامه اضافه کنید و بگذارید جوش آید و حدود یک تا دو دقیقه در این حالت باشد. سپس به آن جعفری تازه اضافه کرده و هم زده بعد نمک و فلفل اضافه و خوب مخلوط کنید.
وقتی رولت مرغ پخته شد آنرا مطابق فیلم بریده و تزئین کنید.
دانلود