کیک مرغ
مواد لازم
نان تست ۱ بسته
سینه مرغ ۲ عدد
تخم مرغ پخته ۲ عدد
سس مایونز ۱ لیوان
ماست خامه ای ۱/۲ لیوان
جعفری خرد شده یا شوید ۱ لیوان
پیازچه خرد شده ۱ لیوان
خیار شور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل مقدار لازم
ماست چکیده برای تزیین
طرز تهیه
سینه مرغ را همراه با پیاز ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین یا زعفران کاملا بپزید و ریش ریش کنید . سس مایونز، ماست خامه ای و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه دارید.
مرغ، خیار شور، تخم مرغ ، گردو خرد شده ، پیازچه، نمک، فلفل، ۱ قاشق از شوید یا جعفری و نصف از سس را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید. کناره های برشته شده نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، سپس ۴ عدد از نان را کنار هم بچینید.
نصف از مخلوط مرغ را روی نان ها پخش کنید و ۴ عدد نان دیگر روی آن گذاشته و مابقی مخلوط مرغ را گذاشته و در نهایت نان های آخر را قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند. روی و اطراف کیک را به کمک قلم مو و یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با شوید باقیمانده و سبزیجات دلخواه وگوجه و گردو خرد شده و سس یا ماست چکیده با قیف تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید
شیوه تزیین
اول لبه نون تست هارو با چاقوی اره ای مخصوص نان یواش چهار طرف و می بریم و به صورت چهار ردیف مربعی کنار هم می چینیم و از مواد بر میداریم و روی ردیف اول می مالیم ردیف دوم نان هارو می چینیم و همینطور تا تمام شد نان ها ادامه می دیم و با چاقو صاف می کنیم درست مثل کیک تولد بعد از بقیه مایه برداشته و اطراف کیک رو می پوشونیم و صاف می کنیم و از لبه های نان که بریدیم روش می چسبونیم و تزیینش سلیقه ای هست هر جور دلمون میخواد تزیین می کنیم
هنر خانم منا
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
کیک مرغ