شیرینی پاپاتیا
مواد لازم کره: 100 گرم
پودر قند الک شده: 1پیمانه
تخم مرغ: 1عدد
آرد: یک دوم پیمانه
وانیل: یک دوم ق. چ
طرز تهیه: ابتدا کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته (اینکار باعث می شود شیرینی بوی تخم مرغ نگیرد).
کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده تا کرمی رنگ سود، سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر مورد نظر آماده شود. سپس خمیر را به تعداد داخواه تقسیم کنید و رنگهای خوراکی مجاز بزنید (من بعد از ریختن رنگ خمیر ها را خوب ورز دادم تا رنگ در کل خمیر پخش شود). سپس به اندازه تیله از هر خمیر برداشته کنار هم قرار دهید تا شکل گل دلخواه در بیاید. گلها را میتوانید روی کاغذ روغنی قرار دهید و هم روی سینی فر (من روی کاغذ گذاشتم). سپس شیرینی ها را در دمای 175 درجه به مدت 7 تا 10 دقیقه قرار دهید (فر را از قبل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روشن بگذارید تا گرم شود). تا خنک شدن شیرینی ها آنها را از سینی جدا نکنید.
هنر خانم مرضیه یزدی
نوش جان
کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320