ترجمه فیلم
برای پخت آن روی گاز: در یک قابلمه دو فنجان نمک را ریخته و روی آن یک فلز مشبک مانند صافی قرار دهید. در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
در یک کاسه روغن و شکر را ریخته و با همزن مخلوط کنید تا بافت صاف و یکنواخت پیدا کند. شیر فشرده (تغلیظ) شده را اضافه و هم بزنید تا یکنواخت شود. نصف مقدار شیر و اسانس وانیل را اضافه و خوب مخلوط کنید. حال نصفی از پودر (مخلوط پودرها خشک) را اضافه و مخلوط کنید. سپس بقیه را اضافه و مخلوط کنید (ظرف یک)
به نصف باقی مانده شیر رنگ قرمز را اضافه و مخلوط کنید سپس آنرا به ظرف یک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آنرا در یک قالب هفت اینچی که آنرا چرب کرده اید بریزید.
آنرا در قابلمه ای که درون آن نمک ریخته بودید و به عنوان فر عمل می کرد قرار داده و در ظرف را سریع بسته و با حرارت متوسط حدود 35 تا 40 دقیقه آنرا بپزید. اگر هم خواستید به جای آن از فر استفاده کنید می توانید در فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به همان مدت زمان قرار دهید. وقتی توسط خلال دندان متوجه شدید پخته شده است اجازه دهید دمای آن به دمای اتاق کاهش یافته و سپس آنرا به مدت چهار ساعت در فریزر قرار دهید.
برای روکش آن در یک کاسه کره را به خوبی هم بزنید تا نرم شود. سپس شکر را در 5 نوبت به آن اضافه و پس از هر مرحله به خوبی هم زده تا نرم و یکنواخت شود. کناره های ظرف فراموش نشود و آنها را نیز مخلوط کنید.
وانیل و پنیر خامه ای را اضافه و برای 3 تا 4 دقیقه مخلوط کنید. اکنون روکش پنیر خامه ای آماده است. حال آنرا می توانید به همین صورت استفاده کنید یا آنرا خامه ای تر کنید تا خوشمزه تر شود. به این صورت که دو فنجان خامه قنادی را خوب مخلوط کرده تا پف کند سپس نصف این خامه را به مخلوط روکش پنیری اضافه و مخلوط کنید و سپس الباقی را اضافه و خوب مخلوط کنید. حال روکش آماده است.
کیک که در فریزر بوده را خارخ و همانند فیلم برش دهید. کناره های قهوه ای آنرا نیز می توانید بگیرید.
کمی از روکش را روی یک سینی ریخته و یک قسمت از کیک را روی آن قرار داده (همانند فیلم) و توسط برس مخلوط آب و شکر را روی کیک زده و از روکش تهیه شده را روی آن قرار دهید و برای لایه های بعدی نیز همین مراحل تکرار کنید. کیک را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید و همانند فیلم روکش را انجام دهید.
خرده کیک که قبلا در هنگام برش جدا کرده بودید را به صورت کاملا ریز در آورده و همانند فیلم روی کیک بریزید. برای روکش قرمز نیز کمی رنگ قرمز خوراکی را به روکشی که تهیه کردید زده و پس از مخلوط کردن همانند فیلم توسط قیف و ماسوره روی کیک زده و آنرا در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
دانلود
- MP4 دانلود – کلیک راست روی لینک -> Save Target As