فیلم آموزش طرز تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ) (سس آینه ای)

21633
0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ) (سس آینه ای)---DFV 106
 

فیلم آموزش طرز تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ)  (سس آینه ای)

 از این سس برای پوشش کیک استفاده می شود 

 

 

 

ترجمه فیلم

 

4 ورقه ژلاتین معادل 10 گرم را در آب سرد قرار داده تا خیس بخورد.

125 میلی لیتر یا سی سی آب را در یک قابلمه ریخته و به آن 225 گرم شکر معمولی اضافه و حرارت می دهید تا به جوش آید. وقتی کاملا جوشید (دمای آن در این حالت در حدود 104 درجه سانتی گراد است) آنرا از روی حرارت بردارید و به آن 150 گرم شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت گردد. سپس 30 گرم پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید. 65 میلی لیتر یا سی سی خامه پرچرب اضافه کرده و مخلوط کنید. وقتی دما به حدود 60 درجه سانتی گراد رسید ژلاتینی که در آب سرد قرار داده بودید تا خیس شود را آب آنرا کامل گرفته و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یک مخلوط یکنواخت بدست آید. این مخلوط را صاف نموده و توسط مخلوط کن کاملا مخلوط نمائید و مجددا صاف کنید. اجازه بدهید دمای مخلوط خنک شده یعنی به دمای محیط یا حدود 28 درجه سانتی گراد برسد. حال مطابق فیلم برای تزئین کیک استفاده کنید.

 


دانلود

- MP4 دانلود کلیک راست روی لینک -> Save Target As

 


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, سس, براق, فرانسوی, (آیسینگ), طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 

ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود