ترجمه فیلم
مواد مورد نیاز
یک فنجان شکلات چیپسی حدود 200 گرم – 150 گرم شکر معمولی حدود سه چهارم فنجان – 80 گرم آرد که حدود نصف فنجان است – 4 عدد تخم مرغ – 114 گرم کره یا نصف فنجان – 28 گرم یا 4 قاشق غذاخوری پودر شکلات – یک قاشق چای خوری وانیل یا حدود 5 گرم
کره و همه شکلاتها را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار داده تا مخلوط شود و یکنواخت گردد.
تخم مرغها را به یک کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس شکر را اضافه و مخلوط کنید. سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. حال مخلوط شکلات که خنک شده را به تخم مرغها اضافه کنید و مخلوط کنید. پودر کاکائو و آرد را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید اما با سرعت کم هم زن. دقت داشته باشید فر را از قبل روشن و روی درجه حرارت 450 درجه فارنهایت یا 232 درجه سانتی گراد قرار داشته باشد. حال در قالب های که از قبل با روغن یا کره چرب شده یا اسپری شده است مواد را ریخته در حدود سه چهارم قالب پر شود. حال قالب ها را در فر قرار داده شود. دقت شود دو نکته مهم اول حرارت فر در حداکثر مقدار خود یعنی 232 درجه سانتی گراد باشد و مدت زمان دقیقا بله دقیقا 10 دقیقه باشد نه بیشتر.
با توجه به اینکه در این کیک از جوش شیرین یا بکینگ پودر استفاده نشده با این حال کیک پف کرده است و کمی سنگین تر یا با متراکم تر است. سپس آنرا در همان حالت داغ از قالب خارج نموده و به آن کمی پودر کاکائو اضافه کرده و می توانید از کیک آتشفشانی شکلاتی لذت برید. چون حرارت بالا استفاده شده پس نگران نباشید و تمام مواد پخته شده است.
اگر از حرارت پایین ستفاده کنید یا زمان زیاد شود باعث می شود داخل کیک نیز سفت شود و در آنصورت دیگر کیک آتشفشان نخواهید داشت