مواد لازم
250 گرم کره خرد شده
200 گرم شکلات سیاه خرد شده
2 فنجان شکر دانه ریز
یک فنجان آب سرد
دو عدد تخم مرغ
یک فنجان آرد الک شده به همراه یک و یک دوم قاشق چای خوری بیکینگ پودر و یک دوم قاشق چای خوری نمک (raising flour)
یک و یک دوم فنجان آرد
یک چهارم فنجان پودر کاکائو الک شده
شکلات چیپسی یا خرد شده برای تزئین
مواد لازم برای گاناش شکلاتی
200 گرم شکلات سیاه خرد شده
دو سوم پیمانه خامه پرچرب
فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 160 درجه گازهای فن دار قرار داده تا گرم شود.
کره را در یک ظرف بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم ذوب کنید. شکلات، شکر و یک فنجان آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا برای مدت 3 تا 4
دقیقه پخته شود و هرزگاهی نیز هم بزنید. آنرا به یک کاسه بزرگ منتقل نموده تا سرد شود.
تخم مرغ ها را هم زده و به آن اضافه کنید و یک فنجان آب یا شیر اضافه نموده بعد آردها و پودر کاکائو را اضافه کنید. هم بزنید تا صاف و
یکنواخت شود. آنرا در یک قالب مناسب ریخته و برای حدود یک ساعت و سی دقیقه بپزید (در فر قرار دهید). وقتی که خلال بادام را در داخل
کیک فرور برده و چیزی به آن نچسبید 10 دقیقه در قالب بماند و سپس آنرا به یک سینی مشبک منتقل کنید.
برای گاناش شکلاتی شکلات و خامه را در یک تابه قرار داده و روی حرارت متوسط قرار دهید. برای 3 تا 4 دقیقه آنرا بپزید و گاه گاهی آنرا هم