ترجمه فیلم
مواد لازم:
پودر شکر 910 گرم
چهار و یک دوم قاشق غذاخوری مرینگو
یک قاشق چای خوری کرم تاتار
یک قاشق غذاخوری اسانس وانیل
سه چهارم فنجان (پیمانه) آب گرم
پودر شکر را الک کنید. پودر مرینگو با آب گرم را مخلوط کرده تا کمی حالت فومی کند. کرم تارتار را اضافه و هم بزنید. اسانس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
تمام پودر شکر را اضافه و توسط هم زن در حالت آرام حدود شش دقیقه هم بزنید. آیسینگ باید سفت شده باشد.
نحوه نگهداری آنرا در یک ظرف دربسته ریخته و یک نایلون روی آن بکشید و در ظرف را محکم ببندید.
طریقه رنگ آمیزی آن: مقدار دلخواه به یک ظرف ریخته و رنگ را اضافه و هم بزنید.
غلظت آیسینگ باید به گونه ای باشد که وقتی آنرا مانند کوه (به سمت بالا کشیده می شود مثل فیلم) حالت خود را حفظ کند یعنی وقتی با آن
گل رز درست می کنید شکل خود را نگه دارد.
همیشه از یک اسپری برای نرم کردن آن استفاده کنید. که معمولا برای اهداف پر کردن یا به عنوان یک پر کننده باید نرم باشد همانند خمیردندان
در فیلم مشاهده می کنید که جای کار در آیسینگ در مدت 20 ثانیه محو می شود. که این آیسینگ 20 ثانیه برای پر کردن سطوح استفاده می شود
که به آن Flood Icing گویند.
آیسینگ 15 ثانیه ای برای پر کردن سطوح بزرگتر است.
دانلود