» » آموزش طرز تهیه شيرينى حصيرى

آموزش طرز تهیه شيرينى حصيرى

آموزش طرز


تهیه شيرينى حصيرى

 

شيرينى حصيرى

 

كره ١٥٠گرم

آرد٣٠٠گرم

پودر قند ١٠٠گرم

تخم مرغ ١عدد

وانيل١/٨قاشق چايخوري

بيكينگ پودر ١قاشق چاي خوري

كمي زعفران غليظ

و پودر كاكائو

كره به دماي محيط رسيده و پودر قند رو سه دقيقه با همزن بزنيد.تخم مرغ و وانيل و زعفران رو اضافه كنيد و هم بزنيد آرد و بيكينگ پودر رو الك كنيد واضافه كنيد تا خمير نرمي بديت آيد (ممكنه كمي ارد اضافه تر نياز باشد تا به دست نچسبد)خمير رو دو قسمت كرده و به يه قسمت پودر كاكائو اضافه كنيد تا رنگ شكلاتي بشه خمير ها را جدا گانه تو كيسه فريزر گذاشته و نيم ساعت داخل يخچال بگذاريد.بعد از هر مدام از خميرها يك گلوله به اندازه نارنگي كوچك برداريد و جدا گانه با وردنه نازك باز كنيد و هر كدام رو به صورت نوار هاي يك سانتي و بلند ببريد و به صورت حصيري از لابلاي هم رد كنيد و بعد با قالب گرد قالب بزنيد ، و تو سيني فر بچينيد ، اضافات خمير رو دوباره ميتونيد رنگها رو جدا كنيد و دوباره ازش استفاده كنيد، سيني رو كه بيسكوييتها رو داخلش چيدين ابتدا بيست دقيقه تو يخچال بزاريد و بعد تو فر ١٦٠ به مدت بيست دقيقه بزاريد تابيسكوييتهاي خوشگلتون آماده بشه



هنرخانم مهدیه




کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده 

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 348 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  خرداد 1396  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

برترین مطالب

مطالب تصادفی