خمیر سریع و آسان پیتزا
مواد لازم:
یک فنجان (پیمانه) آب ولرم
یک و یک چهارم قاشق چای خوری مخمر
دو قاشق چای خوری شکر
نصف قاشق چای خوری نمک
سه فنجان آرد
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
طرز تهیه خمیر:
به یک لیوان آب با دمای 40 درجه سانتی گراد مقدار یک و یک چهارم قاشق چای خوری خمیر مایه فوری اضافه کرده
و به آن دو قاشق چای خوری شکر (به عنوان غذای مخمر) اضافه کنید. سپس به آن نمک و یک فنجان آرد را اضافه کرده
و هم بزنید. دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی و دومین فنجان آرد را اضافه و هم بزنید (حدود 30 ثانیه). سپس سومین
فنجان آرد را اضافه و هم بزنید (حدود 15 دقیقه). سپس آنرا به اندازه دلخواه گرد کرده و در مناسب که با اسپری چرب کمی
خود ظرف را اسپری نموده قرار داده و مجددا روی خمیر را نیز اسپری کرده و روی آنرا با یک پلاستیک پوشانده و در یخچال
یک شب قرار دهید.
طرز تهیه پیتزا:
خمیر را پهن کرده و در یک ظرف پیتزا که از قبل اسپری شده قرار داده و روی آنرا با سس پیتزا بپوشانید. به آن پنیر موتزارلا
اضافه کرده و پامبون پپرونی که به صورت مکعبی خرد شده اضافه (البته به دلخواه می توانید موارد دلخواه را جایگزین کنید)،
سپس فلفل سبز تازه و آنرا در فر که از قبل گرم شده و دمای آن 450 درجه فارنهایت یا 232 درجه سانتی گراد است
(یعنی باید خیلی داغ باشد) حدود 8 دقیقه قرار دهید تا دور آن طلایی شود.
دومین خمیر پیتزا را به شکلی تزئین و تهیه می کند که در فیلم می بینید.