سالاد پنیر قالبی
دستور امتحانی از بانو مرضیه
هم خوشمزه هست و هم برای تمام مجالس ها بعنوان یک پیش غذای زیبا استفاده میشود. بعنوان یک وعده ی غذایی هم میتوان استفاده کرد .
مواد لازم :
بيسكویيت ترد نمكى : 200 گرم
كره پاستوریزه یا مارگارین : 85 گرم
پنير خامه ای ( از هر نوعی که باشد مهم نیست ) : 350 گرم
ماست خامه ای یا ماست سون: 200 گرم
پنير پارمزان : 2 ق. س
فلفل دلمه رنگی : 1 پيمانه
ژامبون مرغ خانگی خرد شده : 100گرم
پيازچه خرد شده : 3 ق. س
سير رنده شده : 1حبه ( یا اینکه کمی پودر سیر )
سس مايونز : 1/2 پيمانه
پودر ژلاتين : 2 ق. س
آب سرد : 1/2 پيمانه
طرز تهیه :
داخل قالب كمربندی ( یا هر نوع قالبی دیگر که در دسترس دارید ) نايلون گذاشته كره ی آبكرده ی سرد و بيسكوييت پودر شده ( که بهتر است الک شود ) را با هم مخلوط كنيد و داخل قالب پهن و فشرده كنيد. ژلاتين و آب سرد را بِن ماری كنيد. سپس بقیه ی مواد (پنیر خامه ای, ماست, پنیر پارمزان, فلفل دلمه ای ریز شده , ژامبون مرغ خانگی , پیازچه, سیر رنده شده یا کمی پودر سیر, سس مایونز ) را با هم مخلوط كرده و بعد محلول ژلاتين را که هنوز گرم هست را اضافه کرده بعد داخل قالب روی بيسكوييت بیریزید. بعد به مدت ۳ الی ۴

میتوان داخل فریزر هم قرار داد.
از قالبهای مونوپروشن تک نفره که کمی گران قیمت هم هستند نیز میتوانید برای تهیه ی این سالاد مجلسی استفاده کنید. این قالبها را از لوازم قنادی فروشیها میتوانید تهیه کنید.
نکته:
1- بجای ژامبون مرغ خانگی، از سینه یا ران مرغ پخته شده یا از کالباس مرغ خانگی هم میتوانید استفاده کنید که بارها هم استفاده کردم و خیلی عالی شده .
2- بجای پایه ی کراست، یعنی همان پایه بیسکوییتی، از کیک نان حجیم شده هم میتوانید استفاده کنید.