آموزش طرز
تهیه خاگینه قالبی
خاگینه قالبی
دوقاشق ارد
دوقاشق ماست
دوعدد تخم مرغ
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر وکمی وانیل
همه رو مخلوط میکنیم بعد با قاشق میریزیم توقالبهامون باید ۱/۳از قالبمون رو خالی بذاریم برای پفش دمای فر با ۱۷۰درجه بمدت ۲۰ دقیقه
برای شهدشم یه پیمانه شکر وبا تقریبا یه لیوان اب ویه قاشق چای خوری ابلیمو گذاشتم رواجاق گاز یه خورده که غلیظ شد زعفران رو اضافه کردم گذاشتم سرد شد بعد خاگینه هاروکه ازفر دراوردم انداختم توشهد وگذاشتم خوب شهد بخوردشون بره نوش جان
هنر خانم قاصدک
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
خاگینه قالبی