آموزش طرز تهیه پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)

1414
0
 
آموزش طرز
 
تهیه پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)
 
 

آموزش طرز تهیه پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)

 

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)

 


مواد لازم


پیاز 1عدد

سیر 1 حبه

گوشت چرخ کرده 100 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

کشمش پلویی یک دوم پیمانه

خلال پسته یک دوم پیمانه

برنج 2 پیمانه

کره 100 گرم

بادام یک دوم پیمانه

آب گوشت پیمانه


طرز تهیه


پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.

از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید.

حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پُف کند.

خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید.

سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید.

اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.

 

 هنر خانم منا

 



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

پلوی علی پاشا


ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود