آموزش طرز تهیه چیزکیک با ژله خورده

1959
0
 
آموزش طرز
 
تهیه چیزکیک با ژله خورده
 

آموزش طرز تهیه چیزکیک با ژله خورده

 

چیزکیک با ژله خورده


مواد لازم :


200 گرم بیسکویت پتی بور

200 گرم پنیر خامه ای

200 گرم خامه پاستوریزه

100 گرم کره

1 قاشق چایخوری وانیل

1 لیوان سرخالی شکر

1 بسته پودر ژله آناناس یا آلوورا

1/2 لیوان آبجوش

1 بسته ژله آلبالو ، پرتقال ، کیوی.........(از هر کدام یک بسته)


@cook_10320


طرز تهیه :

 

ابتدا هرکدام از ژله ها را جداگانه در یک لیوان آبجوش بن ماری کرده ، در ظرف های جداگانه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس از قالب درآورده و مکعبی برش بزنید .

بیسکویتها را پودر کرده و با کره ای که در دمای اتاق نرم شده ، مخلوط کرده تا حالت شنی پیدا کند .

کف ظرف یا قالب کمربندی بیسکویت را ریخته و با فشار دست و یا گوشت کوب فشرده کرده و ساعتی در فریزر بگذارید.

پنیر و خامه را با همزن مخلوط کرده ، شکر و وانیل را هم اضافه کنید و مجددا” هم بزنید.

یک بسته ژله آلوه ورا را در نصف لیوان آبجوش بن ماری کنید . وقتی خنک شد به مخلوط پنیر اضافه کنید.

تکه های ژله رنگی را روی بیسکویت های فشرده شده ریخته و به آرامی مخلوط پنیر را روی آن بریزید.

قالب چیز کیک را ۳ ساعت در یخچال گذاشته ، سپس با خامه و تکه های ژله تزئین کرده و سرو می نمائید .

 

 هنر آقای منصور علا الدین

 



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود