آموزش طرز
تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار
ژله بستنی و خامه مغز دار
تمامی مراحل مانند ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری است فقط برای کرم دورش به نسبت از یک بسته ژله آلوورا و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان مخلوط بستنی و خامه استفاده شده، برای مغز وسط آن هم ژله انگور، (هر ژله ای که دوست داشتید) و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان مخلوط خامه و بستنی استفاده شده
خمیر شکلات روی عکس
نصف شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کنید و 2 قاشق عسل داخلش بریزید و خیلی کم هم بزنید اینقدر که با هم مخلوط شن، مثلا 10 ثانیه و روشو نایلون بکشید و بزارید چند ساعت داخل یخچال، بعد به شکل خمیر در میاد که میتونید اونو رنگ کنید و برای طرح روش از قالب فشاری استفاده کنید
هنر خانم یاس
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320