ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری
مرحله اول
کرم بستنی بلوبری
پودر ژلاتین یک پنجم قاشق غذاخوری آب جوش یک پنجم لیوان ,بستنی وانیلی ١لیتر, ژله بلوبری یک بسته وخامه صبحانه یک بسته
پودر ژله رو در یک پنجم لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و پودر ژلاتین هم به روش بن ماری داخل کمی آب سرد کاملا حل میکنیم . بستنی و خامه رو با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه و باهم مخلوط بشن و درانتها ژله و ژلاتین خنک شده رو ب بستنی و خامه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و داخل قالب چرب شده میریزیم و میذاریم ۴ ساعت داخل یخچال
مرحله دوم
قالبو چرب کنید و داخلش کمی از کرم بستنی که با رنگ خوراکی رنگ شده رو بریزید و بزارید یخچال تا خودشو بگیره، بعد یک قالب کوچیکتر انتخاب کنید و وسط قالب بزرگتر یا اصلی بزارید و داخل قالب کوچیک رو یخ بریزید تا سنگین شه و بعد بین دو تا قالب ژله بلوبری بریزید (یک بسته ژله بلوبری و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد) و بزارید یخچال تا سفت بشه، بعد یخ ها رو خارج کنید و داخلش آب جوش بریزید و آروم قالب رو جدا کنید و به جاش کرم بستنی بریزید و دوباره بزارید یخچال تا خودشو بگیره.
هنر خانم یاس
کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320