موس موز با مغز کیک شکلاتی
شیر یک دوم لیوان
شکر ۵ قاشق غذا خوری
ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه ۱ بسته
موز ۲ عدد
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
کیک شکلاتی ۱ عدد
طرز تهیه
۱- ابتدا شیر و شکر را روی حرارت متوسط میذاریم تا شکر کاملا حل بشه وقتی شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم و بهش وانیل اضافه میکنیم.
۲- ژلاتین را داخل مقداری شیر به روش بنماری حل میکنیم و به شیر و شکر اضافه میکنیم و میذاریم تا کاملا خنک بشه.
۳- ٢عدد موز را با مخلوط کن کاملا له میکنیم و به موادمون که خنک شده اضافه میکنیم.
۴- یک بسته خامه را در کمی شیر باز میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم.
۵- داخل قابل را کمی چرب میکنیم و کمی از مواد را داخل قالب میریزیم و میذاریم یخچال تا کمی سفت بشه.
۶- قالب را از یخچال خارج میکنیم و کیک را داخل قالب میذاریم و مقداری از موس را که نیم بند شده اطراف کیک میریزیم و دوباره میذاریم یخچال تا کمی سفت بشه.
۷- و در مرحله آخر بقیه مواد را به آرامی روی کیک میریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا سفت بشه.
سایر نکات
حتما وانیل را وقتی از روی حرارت برداشتید اضافه کنید چون در غیر این صورت موادمون تلخ میشه. موس حتما نیم بند بشه بعد روی کیک بریزید چون اگر نیم بند نباشه داخل کیک خیس میشه.
هنر خانم یاس
کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320