ژله خامه ای
بخش اول
برای اینکه کارتون سریعتر پیش بره، در ابتدای کار نصف لیوان خامه، ترجیحا کم چرب، رو با نصف لیوان شیر رقیق کنید، این کار برای اینه که خامه داخل مایه ژله گلوله نشه و اجازه بدین تا به دمای محیط برسه
یک بسته پودر ژله، به همراه یک لیوان آب جوش در کاسه ای مجزا از قالب حل کنید.
مایه ژله رو روی بخار آب قرار بدید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه
این مایه رو بذارید کنار تا کاملا خنک بشه، حتما حتما حتما باید خنک بشه
در این فاصله،قالبتون از هر جنسی هست مرطوب کنید و داخل فریزر قرار بدین تا قطرات آب منجمد بشه
بخش دوم
در این بخش باید مایه ژله و خامه که به دمای محیط رسیده رو با هم مخلوط میکنیم
لازم هستش که حدود چند دقیقه به هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه
در آخر این مرحله،مخلوط ژله و خامه رو داخل قالب میریزیم و داخل یخچال قرار میدیم بمدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت
بخش مهم کار برگردوندن ژله از داخل قالب هست
در یک کاسه بزرگتر از قالب،مقداری آب معمولی و مقداری آب جوش بریزید
نکته مهم این هستش که آب داغ نباشه، چون دیواره ها و انتهای ژله ذوب میشه و شکل قالبو از دست میده
پس این آب برای برگردوندن باید رو به داغی باشه و جوش نباشه
قبل از برگرداندن ژله داخل ظرف مورد نظر، ظرف رو کمی نمناک کنید تا ژله براحتی قابل جابجایی باشه
هنر خانم مریم
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320