ژله کرم و گلابی (سه لایه) مواد لازم: دو بسته ژله گلابی دو بسته ژله بدون طعم خاص یک قوطی شیر فشرده شده یا غلیظ (شیر عسلی) کمپوت گلابی
طرز تهیه: یک بسته ژله گلابی را مطابق روش روی بسته درست کنید. (یک لیوان آب جوش و بعد از اینکه کاملا حل شده و شفاف شد و هیچ ذره ای در آن دیده نشد یک لیوان آب یخ به آن اضافه کنید) سپس به ظرف بزرگ مانند فیلم منتقل کنید و در فریزر قرار داده تا کاملا سفت شود.
برای لایه دوم دو بسته پودر ژلاتین بدون طعم را به ظرف منتقل نموده و یک لیوان آب جوش اضافه و هم زده تا کاملا حل شود. سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه شده و هم بزنید. مرحله بعد یک قوطی شیر عسلی (شیر فشرده شده) را اضافه و هم بزنید. حال این مخلوط را در دمای اتاق به مدت حدود 45 دقیقه قرار دهید. حال همانند فیلم ژله گلابی که در سینی بوده کاملا سفت شده و لایه دوم که با شیر عسلی بود در حال سفت شدن است و غلظت گرفتن است را به لایه اول اضافه کنید و در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود. حال گلابی را برش داده و روی لایه خامه ای قرار داده و ظرف را داخل فریزر قرار داده تا کاملا سفت شود. مرحله آخر یک بسته دیگر ژله گلابی را مطابق دستور روی جعبه درست کنید. سپس وقتی دمای آن به دمای محیط رسید به آرامی روی لایه خامه ای اضافه و بعد در فریزر قرار داده تا کاملا سفت شود. |
فیلم آموزش طرز تهیه ژله سه لایه کرم و گلابی
فیلم آموزش طرز
تهیه ژله سه لایه کرم و گلابی---DFV 265 Peaches and Cream Jello
دانلود
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, ژله, سه, لایه, کرم, گلابی, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی ,