کیک کره ای فوری
کره 125 گرم
شکر 165 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 225 گرم
بینکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شیر 125 میلی لیتر
طبق معمول همه کیک ها اول همه مواد رو آماده میکنیم . بعد فر رو روشن میکنیم . برای کیک های فوری حتما باید اقلا از نیم ساعت قبل مواد رو از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسن. این نکته خیلی مهمه. بعد همه مواد رو داخل ظرفی میریزیم و با دور تند همزن حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا رنگش روشن تر بشه. این کیک همزدن زیادی نداره . مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه داخل فر 180 درجه میزاریم. اگه از قالب کاپ کیک استفاده میکنید زمان پخت به حدود 35 دقیقه میرسه. همیشه برای اطمینان از پخت وسط کیک خلال دندون فرو کنید اگه مواد بهش نچسبیده بود آماده هست.
این کیک خوشمزه رو امتحان کنید. نوش جان
نکته: حتما همه مواد,باید به دمای محیط برسانید
نکته: مواد رو دقیق اندازه گیری کنید
هنر خانم سیده زینب
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
کیک کره ای فوری