آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی

4607
0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی

 

کیک شکلاتی با مغز نارگیلی


سلام دوستان گلم....

کیک سورپرایز نارگیلی.....

تخم مرغ......... 3 عدد

شکر.........1لیوان

شیر........نصف لیوان

روغن مایع........ نصف لیوان

آرد ........... 2 لیوان

پودرکاکائو....... 3 ق غ

بکینگ پودر........1 ق م

وانیل .......نصف ق چ

مواد میانی....

سفیده تخم مرغ ........ 2 عدد

پودر قند ......... نصف لیوان

پودر نارگیل ........ 1 لیوان و نیم

برای سس روی کیک ( گاناش )......

شکلات تخته ای....50 گرم

خامه........3 ق غ

شیر عسل......1 ق غ


اول فر رو روشن کردم تا گرم شه.


بعد مواد میانی رو آماده کردم به این صورت که سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی زدم تا فرم بگیره تا زمانیکه ، وقتی ظرف رو برگردوندم از ظرف نریزه.اینکار به این علته که بوی ضخمش گرفته بشه.بعد پودر نارگیل و پودر قند رو اضافه کردم خمیر نرمی به دست اومد.از این خمیر گلوله های کوچیک درست کردم و کنار گذاشتم.

برای مایه کیک.....

تخم مرغ و وانیل رو کمی با مفتول فلزی (همزن دستی ) زدم تا از لختگی دربیاد و روش حباب بوجود بیاد بعد شکر و روغن و نصف شیر رو اضافه کرده و مخلوط کردم.

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کرده و الک کردم و با نصف دیگه شیر در سه مرحله به خمیر کیک اضافه کردم وبا لیسک هم زدم.

قالب کیک رو با روغن چرب کردم ونیمی از مایه کیک رو داخل قالب ریختم و توپک های نارگیلی آماده شده رو وسط خمیر وکنار هم چیدم و بقیه ی خمیر رو هم روی توپک های نارگیلی ریختم.

فر رو از 20 دقیقه ی قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده بودم و قالب رو داخل فر گذاشتم.به مدت 40 تا 45 دقیقه طبقه وسط .

(برای امتحان اینکه کیک پخته یا نه یک خلال دندون ویا چنگال در مرکز کیک فرو کنین اگه چیزی بهش نچسبید کیک پخته.)

بعد از فر بیرون آوردم 10دقیقه تو همون قالب موند بعد درش آوردم و بعد از سرد شدن روشو با سس گاناش و پودر نارگیل یا ترافل تزیین کردم.

 

 هنر خانم قاصدک

 



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود