کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش
مواد اولیه:
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
شیر: 1 پیمانه
روغن مایع: دو سوم پیمانه
وانیل: یک سوم ق.چ
پودر کاکائو:3 ق.غ
آرد: 2.5 پیمانه
بیکینگ پودر:2 ق.چ
مواد گاناش:
شکلات تخته ای: 110 گرم
خامه: 80 گرم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده تا رنگ آن کرمی و کشدار شود. سپس روغن و شیر را اضافه کرده و با همزن خوب میزنیم. در ظرفی آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و بعد از الک شدنشان کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن ادامه داده تا مواد یکدستی بدست بیاید. حالا مواد را درون قالب ریخته (از قبل قالب را چرب کنید) و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 45 دقیقه تا یکساعت قرار دهید تا بپرد.
(بعد از 45 دقیقه با یک خلال دندان کیکتان را تست کنید اگر نچسبید به خلال دندان کیکتان آماده است).
طرز تهیه گاناش: ابتدا خامه را در ظرفی ریخته و روی بخار کتری گذاشته تا گرم شود سپس شکلات را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد بکدیتی بدست بیاید.سپس گاناش را روی کیک گرم بریزید و سرو کنید.
هنر خانم مرضیه یزدی
کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320