ترجمه فیلم
مواد لازم: 300 گرم آرد معمولی 250 گرم شکر 6 عدد تخم مرغ 6 عدد زرده تخم مرغ نصف قاشق غذاخوری کرم تارتار اسانس (عصاره) وانیل 12 گرم بکینگ پودر 110 میلی لیتر (سی سی) شیر
طرز تهیه: آرد و بکینگ پودر را الک کنید زرده تخم مرغ ها، شکر و اسانس وانیل را مخلوط کنید و با هم زن بزنید. بعد به آن شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در یک ظرف تمیز سفیده تخم مرغ و کرم تارتار یا چند قطره آب لیمو را اضافه کرده و با هم زن حدود 10 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید. همانطور که می بینید در این حالت اگر ظرف را برعکس کنید چیزی از ظرف نمی ریزد. سفیده زده شده را به مخلوط اول اضافه کنید و به آرامی و دورانی هم بزنید تا حباب هوای سفیده از بین نرفته و به اصطلاح پف کیک نخوابد. به قالب با برس ابتدا کره و بعد آرد پاشی کرده و خمیر حاصل را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و در چهار قالب ریخته و در فری که از قبل در دمای 175 درجه سانتی گراد یا 347 درجه فارنهایت گرم است قرار داده و مدت زمان پخت آن حدود 20 دقیقه است.
کیک باید کاملا سرد شده و سپس از قالب خارج شود. مانند فیلم کیک را با خامه روی هم قرار داده شود و 30 دقیقه در فریزر قرار داده شود. سپس با خامه تزئین شود.
|
دانلود