مواد لازم
4 عدد تخم مرغ
نصف فنجان کره
یک پیمانه (فنجان) شکر قهوه ای روشن
یک قوطی آناناس اسلایس شده
آلبالو هسته گرفته شده
یک فنجان آرد الک شده
یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک فنجان شکر سفید
یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده
یک قاشق غذاخوری اسانس بادام
فر را از قبل روی حرارت 165 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت قرار داده تا گرم شود.
در یک ظرف مناسب مانند تابه 10 اینچی نصف فنجان کره را روی حرارت خیلی کم ذوب کرده و بعد از روی حرارت برداشته
و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. تکه های آنانس را با نظم و چیدمان خاص روی آن قرار دهید. آلبالو ها را نیز مانند فیلم قرار دهید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا و در یک کاسه سفیده ها را با هم زن بزنید تا سفید شده و از ظرف نریزد. به آن شکر را اضافه و هم بزنید.
در یک ظرف دیگر زرده ها را هم بزنید تا رنگ روشنی پیدا کند (حدود سه دقیقه). حال توسط لیستک یا وسیله مشابه زرده و آرد را
به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده و اسانس وانیل را اضافه کنید. سپس آنرا روی
آناناس ها بریزید و سطح آنرا صاف کنید.
آنرا در فر قرار دهید تا پخته شود و نشانه آن این است که وقتی جسمی در داخل کیک فرو می کنید و خارج می شود تمیز بوده