فیلم آموزش طرز تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان) 2

1955
0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان) 2---DFV 188
 

فیلم آموزش طرز تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان) 2

 

ترجمه فیلم 
 

مواد لازم

90 گرم شکر دانه ریز (Caster sugar)

90 گرم شکر قنادی

یک تخم مرغ بزرگ

سه قطره اسانس بادام

175 گرم پودر بادام

مرحله اول: هر دو شکر را در یک کاسه مقاوم به حرارت ریخته و با تخم مرغ هم بزنید. آنرا به صورت بن ماری ده دقیقه هم بزنید تا سفت و یکنواخت شود.

مرحله دوم: کاسه را بردارید و روی ظرفی که داخل آن آب و یخ است به ارتفاع 5 تا 10 سانتی متر قرار دهید و به آن اسانس بادام را اضافه کنید و

آنرا هم بزنید تا خنک شود.

مرحله سوم: سپس به آن پودر بادام را اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر سفت بدست آید اگر چسبنده بود به آن شکر قنادی اضافه کنید.

مرحله چهارم: در یک سطح شکر قنادی بپاشید و مخلوط را ورز دهید تا صاف شود. آنرا در یک ظرف در بسته قرار دهید تا زمانی که مورد نیاز است.

 

شکر قنادی= پودر شکر = شکر آیسینگ

اندازه Caster sugar از شکر گرانولی معمولی کوچکتر و بزرگتر از شکر قنادی است.

 

 

 
دانلود
 


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, خمیر, مارسیپان, مارزیپان, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 

ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود