مواد لازم
90 گرم شکر دانه ریز (Caster sugar)
90 گرم شکر قنادی
یک تخم مرغ بزرگ
سه قطره اسانس بادام
175 گرم پودر بادام
مرحله اول: هر دو شکر را در یک کاسه مقاوم به حرارت ریخته و با تخم مرغ هم بزنید. آنرا به صورت بن ماری ده دقیقه هم بزنید تا سفت و یکنواخت شود.
مرحله دوم: کاسه را بردارید و روی ظرفی که داخل آن آب و یخ است به ارتفاع 5 تا 10 سانتی متر قرار دهید و به آن اسانس بادام را اضافه کنید و
آنرا هم بزنید تا خنک شود.
مرحله سوم: سپس به آن پودر بادام را اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر سفت بدست آید اگر چسبنده بود به آن شکر قنادی اضافه کنید.
مرحله چهارم: در یک سطح شکر قنادی بپاشید و مخلوط را ورز دهید تا صاف شود. آنرا در یک ظرف در بسته قرار دهید تا زمانی که مورد نیاز است.
شکر قنادی= پودر شکر = شکر آیسینگ
اندازه Caster sugar از شکر گرانولی معمولی کوچکتر و بزرگتر از شکر قنادی است.