مواد لازم:
حدود 7 گرم ژلاتین – یک چهارم فنجان آب سرد – نصف فنجان گلوکز – یک قاشق غذاخوری گلیسیرین – دو قاشق غذاخوری روغن شورتنینگ shortening یا (روغن صاف قنادی) – یک قاشق چای خوری اسانس وانیل – هشت فنجان شکر قنادی
فنجان = پیمانه
ژلاتین و آب سرد را مخلوط نموده و کمی صبر کنید سپس به صورت بن ماری (حرارت غیر مستقیم) آنرا حل کنید. در همان هنگام که روی حرارت است گلوکز و گلیسیرین را اضافه و خوب مخلوط کنید. روغن صاف قنادی را اضافه کنید. قبل از اینکه کاملا ذوب شود از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه و هم بزنید. صبر کنید تا مخلوط ولرم شود.
4 فنجان (پیمانه) شکر قنادی را الک کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و قسمت وسط آنرا گود کنید و مخلوط ژلاتینی را به آن اضافه کنید. "از قاشق چوبی استفاده کنید"
حال همانند فیلم شکر را کم کم به ژلاتین اضافه و مخلوط کنید. شکر باقی مانده را کم کم اضافه تا حالت چسبندگی از بین برود. کمی از شکر را روی سطح ریخته و مانند فیلم ورز دهید تا یک خمیر نرم و بدون چسبندگی به دست باشد. اگر چسبنده بود کمی شکر اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود کمی آب (چند قطره) اضافه کنید.
فوندانت را سریع استفاده کنید یا در ظروف دربسته و بدون هوا در یخچال نگهداری کنید و هنگام مصرف آنرا خارج و وقتی به دمای اتاق رسید آنرا ورز دهید تا نرم شود