مواد لازم
نصف فنجان آب جوشیده یا مقطر – یک قاشق غذاخوری پودر تیلوز یا CMC یا ثعلب – یک قاشق غذاخوری شکر قنادی – دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت – یک چهارم قاشق چای خوری پودر سفیده تخم مرغ – نصف قاشق چای خوری گلوکز مایع – رنگ دلخواه
تیلوز و آب را درون یک کاسه ریخته و به آرامی هم بزنید تا فقط کمی آب به خود بگیرد مانند شکل. سپس کاملا آنرا هم زده تا شفاف شود که حدود 7 دقیقه زمان می برد. توسط لیسک آنرا کمی هم زده و در وسط ظرف جمع کنید و کاملا شفاف و ژلاتینی شکل خواهد شد. سپس شکر قنادی را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا شکر حل شود. گلوکز مایع را برای چند ثانیه در میکروویو قرار داده (حداکثر 8 ثانیه) تا روان و شل شود. مرحله بعد اضافه کردن آرد ذرت و هم زدن کامل آن است. در این حالت مخلوط سفت خواهد شد. سپس پودر سفیده تخم مرغ و رنگ ژلی دلخواه را اضافه و به هم زدن ادامه دهید. در انتها گلوکز مایع که شل شده را اضافه و هم بزنید. مطمئن شوید کاملا مخلوط شده یا از الک در این مرحله استفاده کنید. گیپور خوراکی شما اماده است که می توانید از قالب های سیلیکونی استفاده نمائید. پس از ریختن روی قالب مطابق فیلم آنرا روی توری فر فن دار قرار داده، طبقه وسط دمای 50 درجه سانتی گراد برای 15 تا 20 دقیقه دقت داشته باشید در فر را نبندید **. سپس انرا از فر در آورده و برای بار دوم و روی قبلی دوباره از مواد ریخته و کار را تکرار کنید. بهتر است بعد از خارج کردن از قالب یک روز بعد از آن برای تزئین کیک استفاده کنید