آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی

1471
0
 
آموزش طرز
 
تهیه کوکوی بادمجان کبابی
 
 

آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی

 

کوکوی بادمجان کبابی


عزیزان این کوکو رو از یکی از دوستان شمالی یاد گرفتم بارها امتحان شده امیدوارم از طعم بی نظیرش خوشتون بیاد

@cook_10320

 


بادمجان کبابی 1کیلو

سیر 1 بوته

پیاز خلالی شده

4عدد بزرگ

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تخم مرغ 4-5 عدد

روغن مایع برای سرخ کردن

 

طرزتهیه :


ابتدا بادمجان را کبابی و پوست ان را بگیرید پیاز را خلالی کرده و سیر را بصورت نگینی ریز خورد کنید در تابه ای پیاز خلالی را کمی تفت دهید تا جایی که شفاف و کمی طلایی شود حال سیر نگینی شده را افزوده کمی تفت دهید نکته:پیاز زیاد تفت داده نشود که پیاز داغ شود سیر هم نباید خیلی تفت بخورد که سیر داغ شود

حال زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر تفت خورده افزوده و بادمجان کبابی شده را اضافه و کمی با هم تفت میدهیم این مواد را کمی میکوبیم تا یکدست شود و کنار بگذارید تا خنک شود حال نمک و تخم مرغ ها را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود مایه کوکو باید نه شل باشد نه سفت در تابه ای روغن را داغ کرده و با قاشق بزرگی از مایه در قسمت های مختلف تابه بریزید تا هر کدام به اندازه کتلت باشد وقتی یک سمت کوکو ها سرخ شد سمت دیگر را سرخ کنید

نکته :این غذا رو با برنج سرو میشود و با ترشی و ماست بسیار دلچسب می باشد

نکته : تعداد تخم مرغ دستور حدودی میباشد و به درشتی و ریزی تخم مرغ و میزان شلی وسفتی مایه بستگی دارد

نکته:میزان سیر و پیاز دستور هر چقد بیشتر باشد خوش طعم تر میشود ولی در صورت تمایل میتوانید میزان را طبق ذائقه کم کنید

 


خلاصه دستور

 

پیاز و سیر تفت بخورد و طلایی شود + بادمجان کبابی شده +نمک و فلفل و زردچوبه

همه مواد با هم تفت داده شود مواد رو با گوشت کوب بکوبید و بگذارید از دما بیفتد

حال تخم مرغ ها را افزوده هم بزنید ودر روغن سرخ کنید

نکته ؛اگر بادمجان کبابی نشه کلی روی مزه تاثیر میزاره 2- بادمجان ها اگر از نوع دلمه ای باشن طعم خیلی بهتری میده و تیزیش کمتره

 

هنر خانم زهرا شمس

 



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کوکوی بادمجان کبابی


ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود