کوکوی بادمجان کبابی
عزیزان این کوکو رو از یکی از دوستان شمالی یاد گرفتم بارها امتحان شده امیدوارم از طعم بی نظیرش خوشتون بیاد
@cook_10320
بادمجان کبابی 1کیلو
سیر 1 بوته
پیاز خلالی شده
4عدد بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ 4-5 عدد
روغن مایع برای سرخ کردن
طرزتهیه :
ابتدا بادمجان را کبابی و پوست ان را بگیرید پیاز را خلالی کرده و سیر را بصورت نگینی ریز خورد کنید در تابه ای پیاز خلالی را کمی تفت دهید تا جایی که شفاف و کمی طلایی شود حال سیر نگینی شده را افزوده کمی تفت دهید نکته:پیاز زیاد تفت داده نشود که پیاز داغ شود سیر هم نباید خیلی تفت بخورد که سیر داغ شود
حال زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر تفت خورده افزوده و بادمجان کبابی شده را اضافه و کمی با هم تفت میدهیم این مواد را کمی میکوبیم تا یکدست شود و کنار بگذارید تا خنک شود حال نمک و تخم مرغ ها را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود مایه کوکو باید نه شل باشد نه سفت در تابه ای روغن را داغ کرده و با قاشق بزرگی از مایه در قسمت های مختلف تابه بریزید تا هر کدام به اندازه کتلت باشد وقتی یک سمت کوکو ها سرخ شد سمت دیگر را سرخ کنید
نکته :این غذا رو با برنج سرو میشود و با ترشی و ماست بسیار دلچسب می باشد
نکته : تعداد تخم مرغ دستور حدودی میباشد و به درشتی و ریزی تخم مرغ و میزان شلی وسفتی مایه بستگی دارد
نکته:میزان سیر و پیاز دستور هر چقد بیشتر باشد خوش طعم تر میشود ولی در صورت تمایل میتوانید میزان را طبق ذائقه کم کنید
خلاصه دستور
پیاز و سیر تفت بخورد و طلایی شود + بادمجان کبابی شده +نمک و فلفل و زردچوبه
همه مواد با هم تفت داده شود مواد رو با گوشت کوب بکوبید و بگذارید از دما بیفتد
حال تخم مرغ ها را افزوده هم بزنید ودر روغن سرخ کنید
نکته ؛اگر بادمجان کبابی نشه کلی روی مزه تاثیر میزاره 2- بادمجان ها اگر از نوع دلمه ای باشن طعم خیلی بهتری میده و تیزیش کمتره
هنر خانم زهرا شمس
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
کوکوی بادمجان کبابی