آموزش طرز تهیه جوجه ترش

1050
0
 
آموزش طرز
 
تهیه جوجه ترش
 

آموزش طرز تهیه جوجه ترش

 

دستور جوجه ترش شادی پز

سینه مرغ رو به تیکه های متوسط در میاری

یا فیله مرغ

اگه فیله باشه نیازی نیست اگه متوسط هست برش بزنی

بعد توی یه ظرف آب لیمو نصف بیشتر یک لیوان و آب یک چهارم لیوان تقریبا

فلفل قرمز ،فلفل سیاه، دو الی سه حبه سیر تازه رنده شده یا پودر سیر ، پودر موسیر، زردچوبه، دو قاشق پر سس سفید مایونز

سعی کنید اول سس رو با کمی آبلیمو مخلوط کنید بعد داخل بقیه مواد بریزید تا کاملا حل شده باشه

یک قاشق هم روغن مایع

نمک یک قاشق

بعد فافل دلمه رو یا تیکه تیکه کنید یا حالت چرخ کرده

و یه پیاز رو هم رنده کنید

کلیه مواد رو مخلوط کرده جوجه ها رو به مدت سه الی ۴ ساعت بخوابونید داخل مواد.

بعد به سیخ بکشید ما بین اون هارو پیاز رو تیکه ای برش زده بذارید و فلفل دلمه ای

داخل ماهی تابه روغن بریزید زیاد نریزید ، من داخل تابه دو در ریختم

بعد در صورت لزوم پیاز رو خلال خلال خرد کنید ته تابه، که من این کار رو میکنم عالیه

پیاز هارو پخشش کنید داخل تابه و سیخ های چوبیتون رو بچینید داخلش

یک طرفش که کمی خودش رو گرفت روی جوجه هارو زعفرون کمی میمالم و در تابه رو میبندم بعد از مدتی کوتاهی که درش رو باز کنی جوجه ها رنگ زیباتری دارن و زعفرون پخش میشه

بعد به همین ترتیب طرف دیگش رو سرخ میکنید .

نذارید زیاد سرخ بشن که خشک نشن جوجه هاتون.

در مرحله آخر پیاز های ته تابتون هم سرخ و ترش میش اون ها هم قاطی غذا عالی و طعم خوبی دارن.

در تابتون رو در حین جا به جا کردن سیخ هاتون ببندید تا با بخار آبی که جمع میشه هم آب بندازه هم سرخ بشن

تا زمانی که باز کردی کل آبش تموم بشه و سرخ بشن.

نوش جان

 

 

هنر خانم شادی

 



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود