پاناکوتا کیوی

1061
0
دسر پاناکوتا کیوی
مناسب تمام مجالس  دستور امتحانی از بانو مرضیه

موادلازم :

کیوی 6 عدد متوسط
شکر  نصف لیوان لیوان
پودروانیل یک هشتم ق.چ
آب معمولی  1 لیوان
پودر ژله کیوی 1 بسته
آب  1 و ¼ لیوان
بستنی وانیلی  نصف لیوان


طرزتهیه:

1- کیوی خرد شده و شکر پودر وانیل را با یک لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا 5-6 دقیقه بجوشد، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم کمی سرد شود.

2- پودر ژله کیوی را با یک و نیم لیوان اب جوش روی حرارت کتری گذاشته تا کامل حل شود

3- کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم تا پوره شود. ( داخل مخلوط کن برقی هم  میتوان عمل پوره کردن را انجام داد )

4- ژله را به کیوی اضافه می کنیم.

5-سپس بستنی  را اضافه نماییدو با موادمخلوط کنید(بستنی را کمی دردمای محیط بگذارید تا شل شده باشد)

6- در آخر، دسر را در قالب مورد نظری که از قبل چرب کرده اید ریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5 ساعت تا کاملأ ببندد.

نکته :

میتوان از انواع میوه ها مانند توت فرنگی، هلو و انبه به جای کیوی استفاده کرد.

وقتی ژله خودش را گرفت دیواره های ژله را از قالب باچاقوی گرم شده از قبل در آبجوش  یا با دست آزاد میکنیم و سپس ظرف مورد نظر سرو را ،اول کمی مرطوب میکنیم ، بعد قالب دسر را بمدت ده ثانیه در آبگرم ، نگه میداریم ،و بعد دسر را به ظرف سرو منتقل میکنیم.

بهتر هست برای اینکه کیفیت دسرهایتان ، عالی شرد، آنها را از یک شب ، با حوصله تهیه کنید ، و در یخچال ، بمدت طولانی تری قرار دهید که دسرها و ژله هایی که تهیه کرده اید، بهتر بسته شوند . و بعد براحتی و بدون زحمتی بتوانید از قالب جدا کنید.

سعی کنید طبق دستور ، مو به مو عمل کنید ، اینطوری هست که موفق خواهید شد. در پناه خدا ، تندرست  و شاد و خرم باشید . التماس دعا 

ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود