دسر پاناکوتا کیوی
مناسب تمام مجالس دستور امتحانی از بانو مرضیه
موادلازم :
کیوی 6 عدد متوسط
شکر نصف لیوان لیوان
پودروانیل یک هشتم ق.چ
آب معمولی 1 لیوان
پودر ژله کیوی 1 بسته
آب 1 و ¼ لیوان
بستنی وانیلی نصف لیوان
طرزتهیه:
1- کیوی خرد شده و شکر پودر وانیل را با یک لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا 5-6 دقیقه بجوشد، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم کمی سرد شود.
2- پودر ژله کیوی را با یک و نیم لیوان اب جوش روی حرارت کتری گذاشته تا کامل حل شود
3- کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم تا پوره شود. ( داخل مخلوط کن برقی هم میتوان عمل پوره کردن را انجام داد )
4- ژله را به کیوی اضافه می کنیم.
5-سپس بستنی را اضافه نماییدو با موادمخلوط کنید(بستنی را کمی دردمای محیط بگذارید تا شل شده باشد)
6- در آخر، دسر را در قالب مورد نظری که از قبل چرب کرده اید ریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5 ساعت تا کاملأ ببندد.
نکته :
میتوان از انواع میوه ها مانند توت فرنگی، هلو و انبه به جای کیوی استفاده کرد.
وقتی ژله خودش را گرفت دیواره های ژله را از قالب باچاقوی گرم شده از قبل در آبجوش یا با دست آزاد میکنیم و سپس ظرف مورد نظر سرو را ،اول کمی مرطوب میکنیم ، بعد قالب دسر را بمدت ده ثانیه در آبگرم ، نگه میداریم ،و بعد دسر را به ظرف سرو منتقل میکنیم.
بهتر هست برای اینکه کیفیت دسرهایتان ، عالی شرد، آنها را از یک شب ، با حوصله تهیه کنید ، و در یخچال ، بمدت طولانی تری قرار دهید که دسرها و ژله هایی که تهیه کرده اید، بهتر بسته شوند . و بعد براحتی و بدون زحمتی بتوانید از قالب جدا کنید.
سعی کنید طبق دستور ، مو به مو عمل کنید ، اینطوری هست که موفق خواهید شد. در پناه خدا ، تندرست و شاد و خرم باشید . التماس دعا