ژله حلقه آناناس
برای این دسر به یک کمپوت آناناس نیاز دارید که آناناس هاش حلقه ای باشند (سرتون کلاه نره، از اونهایی که خورد شدند بخرید) و یک بسته ژله (که میتونه ژله آناناس باشه ولی اونوقت ترکیب رنگش خوب از آب در نمیاد. پس من از ژله لیمو استفاده کردم)
سر قوطی را (حتما) با دربازکن باز کنید.
ژله را با یک لیوان آب جوش درست کنید (باید 1 دقیقه بجوشد تا یکدست شود. من از مایکروفر استفاده کردم). آب آناناس را خالی کنید. (میتونید بعد باهاش "اسموزی" درست کنید) و بعد از اینکه ژله سرد شد توی قوطی بریزید.
ژله باید 1 شب توی یخچال بماند. ته قوطی را با در بازکن بریده و با چاقو دور تا دور ژله را ببرید و با یک فشار کوچولو ژله را خارج کنید.
با یک کارد بزرگ تیز ژله را حلقه حلقه ببرید. ( باید از روی اسلایسهای آناناس ببرید وگرنه ژله تکه تکه میشه)
تجربه خودم ؛بهتره از یک چاقوی بلند و تیز استفاده کنید و اول چاقو رو داخل آب جوش ببرید و خشک کنید و داخل قوطی ببرید با یک حرکت دور ژله رو ببرید چون اگر چاقو رو زیاد تکون بدید ژله تیکه تیکه میشه)
رسپی از شف طیبه
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320