آموزش طرز
تهیه کرم طالبی
کرم طالبی:
نصف لیوان شکر
نصف لیوان شیر
ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری
یک طالبی متوسط
خامه صبحانه یک بسته
شیر و شکر رو روی حرارت ملایم بذارید تاشیر بجوشه و شکر حل بشه و از روی حرارت بردارید. بعد ژلاتین رو در کمی شیر به روش بن ماری حل کنید و بعد به شیر و شکر اضافه کنید. طالبی رو داخل مخلوط کن بریزید و خوب له کنید و به مواد اضافه کنید و یک بسته خامه هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. در قالب چرب شده بریزید و داخل یخچال ۴ ساعت اجازه بدید بمونه تا سفت بشه. فوق العادس
هنر خانم یاس
کلیپ ها،رسپی ها ودستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320