کیک لیمو کرمدار ( کیک لیمو با پودر ژله لیمو )

1316
0
کیک لیمو کرمدار ( با پودر ژله لیمو )
مرضیه بانو مناسب تمام مجالس و مهمانی ها

پودر ژله لیمو : ۱ بسته
بکینگ پودر : ۲ ق . چ
آرد کیک پزی : ۲۵۰ گرم
شکر :  ۱۰۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
شیر : ۳/۴ لیوان
کره : ۱۰۰ گرم
رنده ی پوست لیمو : ۱ عدد
آب لیمو ترش تازه : نصف قاشق غذا خوری تا ۱ ( یک ) قاشق غذا خوری

طرزتهیه:
با این روش کیک، از این به بعد ، بجای رنگ های مجاز خوراکی ، براحتی از پودر ژله ها ، در رنگهای و عطرهای مختلف استفاده کنید و کیک های رنگین زیبایی تهیه کنید. این کیک بسیار راحت و ساده ای هست ، فقط باید طبق دستور ، مرحله به مرحله عمل کنید .
ابتدا تمام مواد کیک را باید از یخچال و کابینت بیرون گذارید تا کاملأ بدمای محیط برسند. فر را از ده الی  پانزده  دقیقه قبل روشن کنید . قالب مورد نظر را کمی چرب کرده ، بر کف و دیواره قالب ، کاغذ روغنی پهن کنید و روی کاغذ روغنی را هم چرب کنید . در ظرفی ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید اما فعلأ اصلأ هم نزنید روی تخم مرغها را رنده ی پوست سبز یک لیموترش را ، روی تخم مرغها رنده کنید ، حواستان باشد که فقط قسمت پوسته ی سبز رنگ یا زرد رنگ لیمو ترش را رنده کنید ، اصلأ قسمت سفیدی داخل پوسته را رنده نکنید ، چون باعث تلخی کیک و حتی شیرینیها میشود. ولی هم نزنید . حالا شکر را روی سطح مواد بپاشید ولی هم نزنید . پودر ژله لیمو را روی شکر بپاشید ولی هم نزنید ، کره ی شل شده ی خنک را روی تمام مواد بپاشید ولی هم نزنید .  آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد بپاشید و حالا تمام مواد را ، اول با دور کند همزن برقی بمدت یک دقیقه مخلوط کنید ، آرام تمام مواد را مخلوط کنید تا آردها به هوا بلند نشوند. سپس بمدت فقط سه دقیقه ، با دور تند همزن ،مواد را کامل هم بزنید . اندازه ی قالب برای این کیک را : قالب گرد ۲۳ سانتیمتری و یا قالب مستطیلی به اندازه ی ۱۵ در ۲۵ سانتیمتر انتخاب کنید . مایه خمیر را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰  درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت  ، در طبقه وسط فر بمدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم ، کامل بپزید . فقط حواستان بدمای فر باشد ، چون قدرت فرها با هم متفاوت هست و شاید زمان پخت کیک در فر شما ، کمی بیشتر یا کمتر شود .بعد از گذشت یک ساعت ، با یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی ، امتحان کنید که آیا مغز کیک پخته یا نه . اگر سیخ چوبی را از کیک خارج کردید و چیزی از مواد کیک ، به چوب نچسبیده بود، پس کیک پخته و حاضر هست ، در غیر اینصورت باید ده تا بیست دقیقه ی دیگر ، کیک را مجدد در همان دمای فر تنظیم شده از قبل ، بپزید . بعد از پخت کیک ، قالب را از فر خارج کنید ، اجازه دهید که خنک شود . سپس از قالبش خارج کنید . من بعد از پخت ، کیک را به سه لایه تقسیم کردم ، و روی هر لایه را ابتدا با مخلوط یک قاشق غذا خوری پر از عسل و یک چهارم لیوان آب گرم ، که خوب مخلوطش کردم ، سطح کیک را مرطوب نموده و سپس از کرم توت فرنگی که دستورش را هم گفتم ، پوشش ایجاد کردم . اسلایس توت فرنگی گذاشتم و یک لایه کیک را روی آن قرار دادم ـ مجدد روی کیک را با مخلوط شربت عسل ،مرطوب کرده ، کرم توت فرنگی ریخته و این بار ، از حلقه ی تقریبأ نازک موز استفاده کردم و لایه ی آخر کیک را هم قرار داده و کمی روی کیک را فشار دادم تا لایه ها بهم بچسبند. کیک را در یخچال گذاشتم و روز بعد ، خامه فرم گرفته ریختم ، و داخل فریزر گذاشتم . روز سوم هم ، با سس گاناش سفید ( مخلوط ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای سفید ذوب شده و ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم خامه صبحانه پاکت صورتی و نصف قاشق روغن مایع ) کیک را کاور کرده و با خمیر ژلارد تزیین نمودم . نصف بسته  ژله آلوئه وراء را با یک لیوان آبجوش به روش بنماری حل کردم ، اجازه ی خنک شدن کامل را دادم ، و سپس بصورت قطره قطره ، روی سطح کیک ، ریختم . گلهای روی کیک از خمیر ژلارد هست. دستور کرم لای کیک را در پست بعدی خواهم گذاشت پس با ما همراه باشید. بر محمد و آل محمد صلوات .

نکته :
تمام موادلازم هر کیکی را دقیق اندازه گیری کنید . مو به مو به دستور عمل کنید.

تمام نکات پخت کیک را رعایت کنید.

باحوصله و سر فرصت کیک بپزید.

توصیه میکنم برای هر مجلس ، دو روز زودتر ،اقدام به پخت و تزیینش کنید. فوق العاده خواهد شد. مثلأ روز جمعه مهمانی دارید، چهارشنبه کیک را بپزید،در پاکت نایلونی ضخیم گذارید ودر یخچال ، روز پنجشنبه فیلینگ ( لایه میانی ) کنید. خامه فرم گرفته و یا هر نوع کرمی دیگر روی کیک دهید ودر فریزر گذارید. روز مهمانی ، راحت و با حوصله تزیین کنید.

ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود