تهیه کیک شکلاتی خیس - براونی
کیک شکلاتی خیس
براونی
برای 8 نفر:
شکر 1.5 پ
روغن 1 پ
آرد 2 پ
شیر 1.5 پ
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل 1 ق غ
وانیل 5 گرم معادل 1 ق چ
پودر کاکائو 40 گرم
پودر کاپوچینو 10 گرم
طرز تهیه :
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد 1 پ از این مایع را بردارید و کنار بذارید.
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و حسابی با همزن بزنید.
در نهایت مخلوط ارد بیکینگ پودر و وانیل رو روی مواد الک کنید و با لیسک دورانی هم بزنید .
قالب رو با روغن جامد چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزید
170 درجه 35 دقیقه.
بعد از قالب خارج میکنیم و 1 پ سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه.
اصلا نگران نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه.نوش جان
کیک شکلاتی خیس براونی هنر پروفایل p&m
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
کیک شکلاتی خیس
براونی