تهیه کیک اتریشی

کیک اتریشی
تخم مرغ 9 عدد
خمیر مارزیپان کم شیرین یا مارسپان یا خمیر بادام 250 گرم
کره گیاهی(مارگارین) یا روغن صاف قنادی شماره 50_ 250 گرم
پودر قند 250 گرم
شیر 100 گرم
روغن مایع 90 گرم
آرد 300 گرم
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری استاندارد
وانیل
مارزیپان و پودر قند و کره گیاهی یا روغن صاف 50 رو کمی با هم مخلوط میکنیم بعد با همزن میزنیم اینقدر که مثل خامه سفید و پوک بشه و گلوله ای نداشته باشه ، باید زیاد بزنید.هم زمان با زدن همزن دور و ته ظرف رو با پالت تمییز کنید که احیانا مارزیپان به کف ظرف نچسبیده باشه و مارزیپان و کره و پودر قند کامل با هم مخلوط شه و به خورد هم بره. بعد یک سوم روغن مایع اضافه میشه باز بزنید تا پوک شه وبعد تخم مرغ،دانه دانه اضافه میشه بعد از تخم مرغ آخر مواد رو آروم با پالت زیرو رو کنید و دوباره دقت کنید که مایع مارزیپانی به ته ظرف نچسبیده باشه و مایه شما هم گلوله ای نداشته باشه. بعدآرد و وانیل و ب پ رو آروم با پالت فولد کنید یعنی کم و آروم هم بزنید،و به تناوب شیر رو هم اضافه کنید و آخری روغن مایع اضافه میشه. بعد یک مقدار از مواد رو بردارید و داخلش کاکائو بریزید تا کیک شما دو رنگ شه. نصف مواد رو داخل قالب بریزید بعد مواد کاکائویی رو با قیف یه لایه نازک وسط مواد بریزید به طوری که مایه کاکائویی یک سانت با لبه ظرف فاصله داشته باشه و بعد مابقی مایع سفید رو آروم روش بریزید. حرارت 150درجه
پ ن؛برای جلوگیری از چسبیدن کیک به ظرف سرو، وقتی کیک رو میخوایم برگردونیم بذارید کاملا کیک خنک شه و روی ظرف سرو هم پودر نارگیل بپاشید بعد کیک رو برگردونید
نکته ؛میتونید نصف کره گیاهی(مارگارین) و نصف کره حیوانی استفاده کنید ولی از انسجام کیک شما کم میشه (اگر با مصرف روغن قنادی مشکل ندارید از همان روغن قنادی صاف شماره 50استفاده کنیدولی کره گیاهی( مارگارین) هم تقریبا همون بافت رو به شما میده )
@cook_10320
+++++++++++
@cook_10320
+++++++++++
خمیر مارزیپان یا مارسپیان یا خمیر بادام
بادام یا خلال بادام 500 گرم
شکر 250 گرم
سفیده تخم مرغ دو عدد
گلاب یک قاشق غذاخوری
روی بادام آب جوش بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند و بعد به آرامی پوست آنرا جدا کنید و روی پارچه پهن کنید تا خشک شود بعد آنرا آسیاب کنید تا کاملا پودر شود میتونید برای جلوگیری از گلوله شدن بادام در حین آسیاب کردن کمی از پودر قند استفاده کنید. که اگر بادام کاملا خشک شده باشد نیازی نیست. دقت کنید که بادام کاملا پودر شود وگرنه خمیر صاف و یکدستی نخواهید داشت. حال پودر بادام و سفیده تخممرغ و شکر و (من از پودر قند استفاده کردم)و گلاب را با هم مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند بعد داخل غذاساز بریزید تا خمیر جمع شود اگر خمیر جمع نشد یک قاشق دیگر گلاب اضافه کنید.(خمیر بادام را از قنادی یا لوازم قنادی تهیه کنید، راحت تره)
هنر فاطمه خانم (یکی از ادمین های محترم)
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
کیک اتریشی یا خمیر بادام یا خمیر مارزیپان یا خمیر مارسیپان