شیرینی کشمشی
مواد لازم:
آرد: 250 گرم
پودر شکر: 220 گرم * (به انتهای دستور مراجعه کنین)
کره: 150 گرم * (به انتهای دستور مراجعه کنین)
تخم مرغ: 2 تا
کشمش: 100 گرم
وانیل: 1 ق چایخوری
طرز پخت:
خب برای پودر شکر، من شکر رو آسیاب و بعد الک کردم و بعدم اندازه زدم. موادم بیرون یخچال گذاشته بودم..آرد رو هم الک کردم و کنار گذاشتم. فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کردم...کره و پودر شکر و وانیل رو با همزن زدم تا کرمی بشه...بعد تخم مرغها رو یکی یکی شکوندم توش..هر کدوم رو که اضافه کردم با همزن زدم تا یکنواخت بشه و بعدی رو ریختم...این بعد از هم زدن دومین تخم مرغه
آرد رو کم کم توش ریختم و مواد رو خوب مخلوط کردم..در نهایت هم کشمش ها رو ریختم و با لیسک هم زدم
سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و از مایه شیرینی با قاشق چایخوری برداشتم و توی سینی با رعایت فاصله چیدم
سینی رو برای 10 دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی کمی طلایی بشه توی فر می ذاریم
وقتی آماده شد، اجاز ه می دیم خنک بشه و بعد از کاغذ جدا می کنیم..
دوستان ، توی مواد این شیرینی از 180 گرم پودر شکر استفاده کنین و به جای 150 گرم کره، از 100 گرم کره + 50 گرم روغن مایع. این مقادیر و مواد شیرینی کشمشی هایی با شیرینی مناسب و کیفیت عااااالی تر میده.
هنر خانم مرضیه یزدی
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
شیرینی کشمکشی