چیزکیک گل محمدی
موادلازم:
شير یک و نیم لیوان
شكر ۵ ق.غ
پودر ژلاتين ١ ق.غ
پودر نشاسته ذرت ١ ق.غ سرخالی
خامه فرم گرفته نصف (½)پيمانه
پنير خامه ای ٢ ق.غ
رنگ خوراكي قرمز بسيار اَندک
گل محمدی بميزان لازم
گلاب ١ ق.چ
طرزتهیه:
برای پايه اين چيز كيک هرچیز که دوست داشتيد میتونید استفاده كنيد مثل بيسکویيت، كيك .....(مثلأ از ٣ لايه نان رولت که بينش را خامه و موز زده اید استفاده كنید وبعد بگذاريد داخل يخچال و بقيه مراحل را انجام بديد).....
برای پایه بیسکوییتی نیازهست به:
پودربیسکوییت گندمی پتی بور ۴۰۰گرم
کره ذوب شده خنک ۱۰۰ گرم
طرزتهیه با پایه بیسکوییت:
بیسکوییت را کامل پودرکنید. کره را به روش بن ماری ذوب کرده اجازه بدید تا ولرم بشه نه سرد. کره را کم کم به پودر بیسکوییت افزوده و بصورت خرده نان درآورید. اگه قالب کمربندی دارید بازکرده یه پلاستیک را باز کرده درکف و دیواره و مقداری بیرون از قالب را بپوشانید بعد بارامی کمربند رابسته پلاستیک را با دست صاف کنید. خمیربیسکوییتی را در کف مقداری از دیواره ریخته و با پشت قاشق کامل صاف وحسابی فشرده کنید (این مرحله فشرده کردن خمیر بیسکوییت خیلی مهمه تا بعد که دسر را برش میزنید پایه بیسکوییتی خرد و پودر نشه). قالب را بمدت ۱ تا۲ ساعت در یخچال برای بسته شدن بذارید و باقی مراحل چیزکیک.........
شير و شكر و نشاسته ذرت را روی حرارت ميزاريم تا حالت فرنی شُل بگيره، از روی حرارت برداشته ژلاتين بن ماری شده با ٢ قاشق آب رابه آن اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا خنک بشه،
خامه فرم گرفته و پنير را با دور كند همزن، همزده تا فقط مخلوط شوند + گلاب را به مخلوط شير اضافه ميكنيم و آرام هم ميزنيم تا يكدست شوند. كمی رنگ قرمز در حدی كه يک رنگ صورتی ملايم به ما بدهد+ خيلي كم از گل محمدی .....
حالا مايه راميريزيم روی كيك و ميگذاريم درون يخچال تا ببنده
برای روی آن، اول با گل محمدی تزئين كردم و كم كم ژله آلوئه وراء راريختم، دوباره گذاشتم داخل يخچال تا كامل سفت بشه.
هنر خانم مرضیه
کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320