مواد لازم
80 گرم شیره طلایی golden syrup یا Butterscotch
80 گرم شیره قند سیاه black treacle
50 گرم عسل
250 گرم شکر قهوه ای
200 میلی لیتر خامه پر چرب
15 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوری) مخلوط ادویه
250 گرم کره بدون نمک
یک قاشق چای خوری اسانس پرتقال
یک قاشق چای خوری اسانس لیمو
6 عدد تخم مرغ متوسط
350 گرم مویز
350 گرم کشمش
350 گرم آلو خرد شده
350 گرم آلبالو
500 گرم آرد سفید
نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری مربای زردآلو جوشیده و صاف شده
مواد لازم مارزیپان درون کیک
200 گرم پودر بادام
100 گرم شکر قنادی
125 گرم شکر قهوه ای
3 عدد زرده تخم مرغ
دو قاشق چای خوری گلوکز مایع
یک قاشق چای خوری گلیسیرین
یک تا دو قاشق چای خوری پودر دارچین
دو قاشق چای خوری اسانس وانیل
مواد لازم روکش کره ای
300 گرم پودر شکر
50 گرم کره
25 میلی لیتر خامه پرچرب
ابتدا فر را روی حرارت 170 درجه سانتی گراد یا 335 درجه فارنهایت یا شماره 3 گاز قرار داده تا گرم شود.
شربت، شیره قند، عسل، شکر، خامه و ادویه را در یک ظرف مناسب ریخته و تا نزدیک جوش آمدن حرارت دهید
و روان و یکنواخت شود. آنرا درون یک کاسه بزرگ ریخته و چون خیلی سریع سفت می شود پس بلافاصله به
کره خرد شده اضافه و هم می زنید تا آب شود. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود و
سپس اسانس لیمو و پرتقال را اضافه کنید و بعد همه میوه ها را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید.
آنرا در قالب ریخته و حدود دو تا دو ساعت و نیم آنرا بپزید تا وقتی به خلال دندان یا چاقو چیزی نچسبد وقتی داخل
و خارج آن می شود. وقتی خنک شد روی آن آب پرتقال جوشیده بریزید و آنرا بپوشانید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.
در یک ظرف شکر قهوه ای، دارچین،زرده تخم مرغ، گلوکز، عسل، گلیسیرین و وانیل را اضافه و هم بزنید و روی حرارت
کم قرار دهید تا رنگ آن روشن شده و صاف و یکنواخت شود و از روی حرارت برداشته به آن کمی گلیسیرین اضافه و
پودر بادام و شکر قنادی را اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر صاف بدست آید. صبر کنید تا سرد شده و آنرا با کیسه پلاستیکی بپوشانید.
کمی شکر قنادی را روی میز ریخته و خمیر مارزیپان را روی آن باز کنید. حال کیک را که روی آن کمی مارمالاد یا مربا
ریخته اید را برعکس روی خمیر مارسیپان قرار دهید (مانند فیلم). اضافه های خمیر را جدا کنیدو مانند فیلم خمیر را روی
کیک مرتب کنید و سپس برگردانید و ملاحظه می کنید که یک سطح صاف ایجاد شده است.
شکر قنادی را در یک کاسه بریزید.
سپس کره ذوب را ذوب کنید و با خامه مخلوط کنید. بعد این مخلوط را به شکر اضافه و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
حال روی کیک را با روکش کره ای روکش می کنیم.