فیلم آموزش طرز
تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان) یا خمیر بادام 2---DFV 190
مواد لازم
شکر دانه ریز 100 گرم
شکر قنادی 100 گرم
پودر بادام 225 گرم
آبلیمو یک قاشق چای خوری
اسانس بادام یک چهارم قاشق چای خوری
سفیده یا زرده تخم مرغ یک عدد
گلوکز مایع یک قاشق غذاخوری
شکر و پودر بادام را با هم مخلوط کنید. به آن آبلیمو، اسانس بادام، گلوکز مایع و سفیده تخم مرغ را به آرامی اضافه کنید و
مخلوط کنید تا سفت شود. (نباید چسبنده باشد) و آنرا ورز دهید و به گلوله شکل در آورید.
دقت کنید خمیر مارزیپان را زیادی ورز ندهید در این غیر اینصورت روغن بادام خارج شده و کار با آن سخت خواهد شد.
آنرا در یک کیسه قرار داده تا زمان استفاده
دانلود
فیلم, آموزش, طر, تهیه, خمیر, مارسیپان, (مارزیپان), یا, خمیر, بادام, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی ,