فیلم آموزش طرز تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان) یا خمیر بادام 2

2378
0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان) یا خمیر بادام 2---DFV 190
 

فیلم آموزش طرز تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان) یا خمیر بادام 2

 

ترجمه فیلم 
 

مواد لازم

شکر دانه ریز 100 گرم

شکر قنادی 100 گرم

پودر بادام 225 گرم

آبلیمو یک قاشق چای خوری

اسانس بادام یک چهارم قاشق چای خوری

سفیده یا زرده تخم مرغ یک عدد

گلوکز مایع یک قاشق غذاخوری

شکر و پودر بادام را با هم مخلوط کنید. به آن آبلیمو، اسانس بادام، گلوکز مایع و سفیده تخم مرغ را به آرامی اضافه کنید و

مخلوط کنید تا سفت شود. (نباید چسبنده باشد) و آنرا ورز دهید و به گلوله شکل در آورید.

دقت کنید خمیر مارزیپان را زیادی ورز ندهید در این غیر اینصورت روغن بادام خارج شده و کار با آن سخت خواهد شد.

آنرا در یک کیسه قرار داده تا زمان استفاده

 
دانلود
 


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

فیلم, آموزش, طر, تهیه, خمیر, مارسیپان, (مارزیپان), یا, خمیر, بادام, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 

ارسال نظر

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود