فیلم آموزش طرز
تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان) یا خمیر بادام----DFV 189
برای پوست کندن بادام آنرا به مدت 12 ساعت در آب قرار دهید. پوست آنرا بکنید و از وسط نصف کنید و دوباره به مدت 12 تا 24 ساعت
در آب قرار دهید. هر چه زمان بیشتری در آب باشد تلخی آن بیشتر خارج شده و مزه آن بهتر خواهد شد.
برای پوست کنده راحتر می توانید به مدت دو دقیقه آنرا در آب جوش قرار داده و بعد به راحتی می توانید پوست آنرا بکنید.
بعد از خشک شده بادام آنرا پودر کنید. اگر آسیاب شما از قبل درون آن پودر دیگری است برای تمیز کردن آن کافی است کمی
برنج را درون آن ارد کنید تا تمیز شود.
پودر بادام را به همراه شربت یک به سه (سه قسمت شکر با یک قسمت آب) مخلوط و هم بزنید. گلوله کنید و فشار دهید تا کنید
تا مارسیپان یکنواخت شده و آماده گردد. آنرا در یک کیسه محکم کنید و در فریزر قرار دهید تا مورد استفاده قرار گیرد.
دانلود
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, خمیر, مارسیپان ,(مارزیپان) ,یا ,خمیر, بادام, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی ,