خمیر مارزیپان (مارسیپان) یا خمیر بادام برای پوشش روی کیک ها و به عنوان یک ماده اولیه برای کیک کریسمس می باشد.
مواد لازم
یک و یک دوم فنجان پودر شکر یا شکر قنادی
یک و یک دوم فنجان پودر بادام
یک یا دو سفیده تخم مرغ
یک قاشق مرباخوری اسانس بادام
کمی نمک
دو کاسه غیر فلزی را آماده کنید. در یکی شکر را اضافه کنید (سعی کنید مقدار آن دقیق باشد) سپس پودر بادام را اضافه کنید.
پودر بادام تازه بود و شرایط نگهداری آن خوب باشد تا بوی نامطبوع در نتیجه کار نداشته باشد. آنرا با دست مخلوط کنید.
در کاسه دیگر سفیده تخم مرغ را اضافه و به آن اسانس بادام را اضافه کنید و هم بزنید.
حال مواد خشک را کم کم به مواد تر اضافه کنید و هیچ وقت مواد تر را به مواد خشک اضافه نکنید. برای مخلوط کردن از یک قاشق بزرگ
استفاده کنید. نحوه مخلوط کردن را همانند فیلم انجام دهید. در اواخر کار که هم زدن با قاشق سخت می شود توسط دست اینکار انجام
شده و نتیجه را مشاهده می کنید. آنرا در یک ظرف دربسته گذاشته و در فریزر قرار دهید.